• Home
  • Koláče
  • Bravčové plátky na mede, horčici a cesnaku s pečenými zemiakmi!
0 0
Bravčové plátky na mede, horčici a cesnaku s pečenými zemiakmi!

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrendiencie

Počet porcií:
2,5 kg-plátkov Bravčové mäso
1 ks Cesnak
p.ch. Soľ, korenie
3 čl Med
2 čl Horčica
1 čl Balzamikový ocot
2 kg Zemiaky
5 ks Cibuľa
p.p. Olej

Bravčové plátky na mede, horčici a cesnaku s pečenými zemiakmi!

Kuchyňa:
  • Porcie 4
  • Stredné

Ingrendiencie

Popis

Zdieľať

Bravčové mäso je u nás veľmi obľúbené, takže sa vždy hodia inšpirácie na nejakú novú úpravu. Ak práve takú inšpiráciu hľadáte, skúste tento recept. Jedná sa o lahodné bravčové plátky na mede.

Celé jedlo je zapekané a obsahuje už aj zemiaky. Nielenže teda ušetríte čas pri príprave, ale aj nezašpiníte toľko riadu a po dobrom obede si tak môžete s kľudným svedomím odpočinúť.

(Visited 929 times, 1 visits today)

Postup receptu

1
Hotovo

Rozdrvte cesnak a zmiešajte ho s horčicou, medom, olejom, soľou a korením. Touto zmesou rovnomerne potrite každý plátok mäsa z oboch strán.

2
Hotovo

Olúpte a nakrájajte zemiaky a umiestnite ich do plechu, či zapekacej misky. Pridajte nakrájané cibule.
Na zemiaky s cibuľou položte mäso. Ak máte čas, môžete ho nechať marinovať cez noc.

3
Hotovo

Zakryte fóliou a pečte, kým zemiaky nie sú mäkké a mäso nepustí šťavu. Nakoniec odstráňte fóliu a pečte ešte 10 minút.

Dobrou chuť!

Prečítal si si článok až do konca? Zaujal ťa? Potom môžeš prácu redaktora odmeniť tým, že dáš článku na Facebooku lajk alebo ho budeš zdieľať ďakujeme.

Lydia

Predošlý
Fantastická maková torta bez múky
Ďalší
Kuracie prsia najprv nakrájala a zaliala ich smotanou s vajíčkami. Vznikol ten najlepší a najrýchlejší recept na jednoduchý obed či večeru!
Predošlý
Fantastická maková torta bez múky
Ďalší
Kuracie prsia najprv nakrájala a zaliala ich smotanou s vajíčkami. Vznikol ten najlepší a najrýchlejší recept na jednoduchý obed či večeru!