• Home
  • Koláče
  • Bravčové plátky na mede, horčici a cesnaku s pečenými zemiakmi!
0 0
Bravčové plátky na mede, horčici a cesnaku s pečenými zemiakmi!

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
2,5 kg-plátkov Bravčové mäso
1 ks Cesnak
p.ch. Soľ, korenie
3 čl Med
2 čl Horčica
1 čl Balzamikový ocot
2 kg Zemiaky
5 ks Cibuľa
p.p. Olej

Bravčové plátky na mede, horčici a cesnaku s pečenými zemiakmi!

Cuisine:
  • Serves 4
  • Medium

Ingredients

Directions

Share

Bravčové mäso je u nás veľmi obľúbené, takže sa vždy hodia inšpirácie na nejakú novú úpravu. Ak práve takú inšpiráciu hľadáte, skúste tento recept. Jedná sa o lahodné bravčové plátky na mede.

Celé jedlo je zapekané a obsahuje už aj zemiaky. Nielenže teda ušetríte čas pri príprave, ale aj nezašpiníte toľko riadu a po dobrom obede si tak môžete s kľudným svedomím odpočinúť.

(Visited 711 times, 1 visits today)

Steps

1
Done

Rozdrvte cesnak a zmiešajte ho s horčicou, medom, olejom, soľou a korením. Touto zmesou rovnomerne potrite každý plátok mäsa z oboch strán.

2
Done

Olúpte a nakrájajte zemiaky a umiestnite ich do plechu, či zapekacej misky. Pridajte nakrájané cibule.
Na zemiaky s cibuľou položte mäso. Ak máte čas, môžete ho nechať marinovať cez noc.

3
Done

Zakryte fóliou a pečte, kým zemiaky nie sú mäkké a mäso nepustí šťavu. Nakoniec odstráňte fóliu a pečte ešte 10 minút.

Dobrou chuť!

Prečítal si si článok až do konca? Zaujal ťa? Potom môžeš prácu redaktora odmeniť tým, že dáš článku na Facebooku lajk alebo ho budeš zdieľať ďakujeme.

Lydia

previous
Fantastická maková torta bez múky
next
Kuracie prsia najprv nakrájala a zaliala ich smotanou s vajíčkami. Vznikol ten najlepší a najrýchlejší recept na jednoduchý obed či večeru!
previous
Fantastická maková torta bez múky
next
Kuracie prsia najprv nakrájala a zaliala ich smotanou s vajíčkami. Vznikol ten najlepší a najrýchlejší recept na jednoduchý obed či večeru!