Ingrendiencie
-
500 g Hladká múka
-
350 ml Voda
-
20 g Čerstvé droždie
-
1,5 ČL Kryštálový cukor
-
1ČL Soľ
-
2 PL Olej
-
Náplň
-
Kyslá smotana
-
Strúhaný syr
-
100-200 ml Olej
Popis
Langoše majú byť správne veľké, guľaté a nafúknuté. Ak ich pripravíte podľa nášho dnešného fantastického receptu , upečiete ich v správne rozpálenom oleji, pridáte kyslú smotanu a tvrdý syr, budú Vaše chuťové bunky v siedmom nebi.
Tešíte sa ?
Určite ich musíte vyskúšať. Bezpodmienečne, uvidíte.
Postup receptu
1
Hotovo
|
Zmiešajte kvasnice s ½ lyžičkou cukru, pridajte čajovú lyžičku múky a trochu vody. Nechajte zmes odpočívať 10 minút. |
2
Hotovo
|
Pridajte k cestu olej. Prepracujte, zabaľte znovu do potravinárskej fólie a nechajte na doske odpočívať 10 minút. |
3
Hotovo
|
Cesto rozdeľte na 6 dielov. Vytvarujte z nich guľôčky a zabaľte jednotlivo do fólie. Potom jednotlivo odbalujte a vyvaľkajte placku. Prajeme Vám dobrú chuť! |