Ingrendiencie
-
200 g Kuracie prsia
-
Rasca
-
Tymián sušený
-
Soľ
-
Nové korenie
-
100 g Biela kapusta
-
100 g Červená kapusta
-
1 ks Cibuľa
-
1 ks Mrkva
-
1 čl Ocot
-
0,5 pl Kryštálový cukor
-
1,5 pl Kyslá smotana
-
2 pl Majonéza
-
2 ks Okrúhle žemle
Popis
Občas máme chuť na niečo rýchle a sýte, ako sú hamburgery, párky v rožkoch, pizza atď.. Náš recept je – Źemľa plnená domácim dipom a orestovaným kuracím mäsom. Samozrejme kuracie mäso možno zameniť aj za iný druh, tam však príprava trvá dlhšie.
(Visited 362 times, 1 visits today)
Postup receptu
1
Hotovo
|
Kuracie prsia si nakrájame, dáme ich do misky, osolíme okoreníme, pridáme mletú rascu, tymián, premiešame a necháme chvíľu odstáť. |
2
Hotovo
|
Do misky si nastrúhame všetku zeleninu na hrubom strúhadle (kapusty, mrkvu, cibuľu). K nastrúhanej zelenine pridáme ocot, cukor, soľ, korenie, majonézu a smotanu. Všetko spolu poriadne premiešame. |
3
Hotovo
|
Na panvici si opečieme kuracie mäso do mäkka. Žemľu si rozrežeme, potrieme majonézou, pridáme šalát, kuracie mäso a môžeme podávať. |