Ingrendiencie
-
1ks Cibuľa
-
4 pl Olej
-
1ks Kurací bujon
-
500 g Kuracie prsia
-
3 čl Soľ
-
3 čl Mletá červená paprika
-
3 čl Hladká múka
-
1 ks Smotana
-
1 ks citrón
Popis
Kto by nemiloval kura na paprike! Tento poklad českej kuchyne nás dokáže vždy spoľahlivo vrátiť do detstva. Pre milovníkov čili, stačí pridať na záver zopár papričiek. Dobrú chuť
(Visited 383 times, 1 visits today)
Postup receptu
1
Hotovo
|
Nadrobno nakrájanú cibuľu dozlata osmažte na oleji. Ked začne cibule hnednúť, pridajte solené a okorenené kúsky kuracieho mäsa. Restujte 5 minút. |
2
Hotovo
|
Pridajte mletú červenú papriku a MAGGI bujón. Mäso duste dokiaľ nezmäkne a potom ho vytiahnite z hrnca. |
3
Hotovo
|
Omáčku v hrnci zahustíte pripravenou zátrepkou z vody a hladkej múky. Po zhustnutý ju sceďte a mäso vráťte späť. |
4
Hotovo
|
Pridajte smotanu, dochuťte soľou a troškou citrónu. Podávajte s cestovinami alebo knedľou. |