• Home
  • Rôzne
  • Slaninu natrela horčicou a pretlačeným cesnakom, vložila do rúry a pripravila úžasné jedlo!
0 0
Slaninu natrela horčicou a pretlačeným cesnakom, vložila do rúry a pripravila úžasné jedlo!

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

1,5 kg Slanina
2 PL Horčica
7 ks Strúčiky cesnaku
p.ch. Soľ, korenie

Slaninu natrela horčicou a pretlačeným cesnakom, vložila do rúry a pripravila úžasné jedlo!

Cuisine:
  • 50 min.
  • Easy

Ingredients

Directions

Share

Ten kto má rád slaninu, určite vyskúša tento recept na pečenú slaninu ochutenú cesnakom. Pripravuje sa z prerastenej slaniny a ochutiť ju môžete rôzným korením, takto bude jeho chuť zakaždým iná.

(Visited 239 times, 1 visits today)

Steps

1
Done

Slaninu si nakrájáme na menšie kusy. Korenie, soľ, horčicu a roztlačený cesnak zmiešame a natrieme na slaninu.

2
Done

Vložíme do misky, zakryjeme alobalom a necháme cez noc v chladničke.

3
Done

Na druhý deň vyberieme slaninu z chladničky, každú zvlášť zabalíme do alobalu a upečieme v rúre pri 200°C asi 30-40 min.

4
Done

Potom odstráníme alobal a pečieme ďalších 10 min do chrumkava.

Dobrú chuť!

Prečítal si si článok až do konca? Zaujal ťa? Potom môžeš prácu redaktora odmeniť tým, že dáš článku na Facebooku lajk alebo ho budeš zdieľať ďakujeme.

Lydia

previous
Starý recept našich babičiek – prastarý recept zo zemiakov, lepší ako zemiakové placky!
next
Bez žiadneho zavárania: Urobte si nakladané paradajky s cibuľou v chutnom sladkokyslom náleve. Jedinečný recept na zimu
previous
Starý recept našich babičiek – prastarý recept zo zemiakov, lepší ako zemiakové placky!
next
Bez žiadneho zavárania: Urobte si nakladané paradajky s cibuľou v chutnom sladkokyslom náleve. Jedinečný recept na zimu