• Home
  • Rôzne
  • Domáce pečené chipsy s bylinkami. Chrumkavé, voňavé, skvelé – avšak pečené as minimálnym podielom tuku.
0 0
Domáce pečené chipsy s bylinkami. Chrumkavé, voňavé, skvelé – avšak pečené as minimálnym podielom tuku.

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrendiencie

3 ks stredné Zemiaky
p.ch. Soľ, korenie
p.ch. Strúčiky cesnaku
p.ch. Bylinky
1-2 pl Olej

Domáce pečené chipsy s bylinkami. Chrumkavé, voňavé, skvelé – avšak pečené as minimálnym podielom tuku.

Kuchyňa:
  • Ľahké

Ingrendiencie

Popis

Zdieľať

Po vyskúšaní tohto receptu už zrejme nikdy nekúpite chipsy z obchodu. Tieto sú chrumkavé, voňavé, skvelé – avšak pečené a s minimálnym podielom tuku. Navyše si ich môžete prispôsobiť presne svojmu vkusu, pridajte treba bylinky či cesnak :).

  • Doba prípravy: 35 minút
  • Porcie: 2
(Visited 1 063 times, 1 visits today)

Postup receptu

1
Hotovo

Predhrejte rúru na 230 ° C. Plech vyložte papierom na pečenie.
Zemiaky nakrájajte na veľmi tenké plátky, približne 3 mm.
Priveďte do varu hrniec s vodou a vsypte doňho zemiakové plátky. Nechajte variť 3 až 5 minút, potom zlejte a zemiaky zmiešajte s olejom, soľou, korením a bylinkami podľa chuti.

2
Hotovo

Jednotlivé plátky vyskladajte na pripravený plech a pečte je približne 15 minút alebo dozlatista.
Hotové chipsy preložte na mriežku k vychladnutie. Stačí pár minút, aby neboli horúce a môžete podávať.

3
Hotovo

Prečítal si si článok až do konca? Zaujal ťa? Potom môžeš prácu redaktora odmeniť tým, že dáš článku na Facebooku lajk alebo ho budeš zdieľať ďakujeme.

Lydia

Predošlý
Najchutnejšie rezne na cesnaku: Recept na výborné rezne, ktoré sú ešte lepšie ako klasika v trojobale!
Ďalší
Jednoduché ľahké jedlo na leto: Kurací Muffin je tak božský, že urobíte hneď dva pekáče!
Predošlý
Najchutnejšie rezne na cesnaku: Recept na výborné rezne, ktoré sú ešte lepšie ako klasika v trojobale!
Ďalší
Jednoduché ľahké jedlo na leto: Kurací Muffin je tak božský, že urobíte hneď dva pekáče!