Ingrendiencie
-
1 kg Čerešne
-
z 1ks Citrónová kôra
-
1 bal. Vanilkový puding
-
3-4 pl Kryštálový cukor
-
3-4 ks Sušené klinčeky
-
3 ks Mletá škorica
-
p.ch. Mlieko
Popis
K letu neodmysliteľne patrí veľké množstvo ovocia rôznych druhov, pretože je ich sezóna a vy si tak môžete zdravo osladiť každý deň. V zime ale ovocie naopak nie je, iba v supermarketoch a môžu nám chýbať vitamíny.
Alebo nás jednoducho len chuť na sladké. Pre tieto prípady si skúste podľa nášho receptu pripraviť výborný domáci čerešňový krém, na ktorom si môžete pochutnať celý rok a využijete úrodu čerešní treba z vlastnej záhradky.
(Visited 465 times, 1 visits today)
Postup receptu
1
Hotovo
|
Povaríme korenie a citrónovú kôru vo vode s cukrom. |
2
Hotovo
|
Po 4 minútach pridáme čerešne a povaríme, kým nezmäknú. |
3
Hotovo
|
Puding zmiešame so studeným mliekom a pridáme do zmesi s čerešňami, varíme do zhustnutia a môžeme podávať studené i teplé. |