• Home
  • Rôzne
  • Chcete si uskladniť papriku na zimu? Existuje len jeden spôsob ako. Ohromujúca príprava papriky s cesnakom na zimu
0 0
Chcete si uskladniť papriku na zimu? Existuje len jeden spôsob ako. Ohromujúca príprava papriky s cesnakom na zimu

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Chcete si uskladniť papriku na zimu? Existuje len jeden spôsob ako. Ohromujúca príprava papriky s cesnakom na zimu

Kuchyňa:
  • Ľahké

Ingrendiencie

Popis

Zdieľať

Existuje mnoho spôsobov, ako si na zimu uskladniť papriku. Môže sa k nej pridať korenie či med a skvelá zálievka je na svete. V prípade, že chcete vyskúšať niečo nové, pripravili sme pre vás zaujímavý recept.

Paprika s cesnakom – vhodné do rôznych šalátov a polievok. Vyskúšajte a nebudete ľutovať!

(Visited 582 times, 1 visits today)

Postup receptu

1
Hotovo

Papriku očistite ako zvyčajne a nakrájajte na veľké prúžky.
Cesnak si nasekajte najemno. Môžete ho zľahka roztlačiť širokou stranou noža. Taktiež si najemno nasekajte čerstvý kôpor alebo petržlenovú vňať.

2
Hotovo

Sterilizujte si sklenené nádoby a uzávery.
Pripravte si marinádu – zmiešajte v hrnci 9% jablčný ocot a slnečnicový olej. Pridajte cukor, soľ a bobkový list. Položte hrniec na oheň a priveďte k varu.

3
Hotovo

Papriku po častiach pridávajte do hrnca a varte po dobu 3-4 minút. Následne zmes preložte do pripravených nádob a striedajte to s cesnakom a bylinkami (kôpor alebo vňať).

4
Hotovo

Ešte pred tým na dno pridajte čierne korenie, zalejte a bobkový list vyberte von.

5
Hotovo

Uzatvorte nádoby a zabaľte ich do uteráka, aby sa chladenie spomalilo.
Pre ešte lepšiu chuť môžete do zmesi pridať papriky rôznych farieb.
Nezabudnite článok zdieľať aj s vašimi priatelmi na facebooku!

Lydia

Predošlý
Vyskúšali ste už marinádu z cmaru? Vďaka nej sa mi podarilo urobiť mäsko, ktoré bolo chrumkavé zvrchu a dokonale šťavnaté vo vnútri. Inú už pripravovať nebudem!
Ďalší
Toto robím každú oslavu a hostia si to nevedia vynachváliť! Dokonalé vaječné rezy so šunkou a kápiou!
Predošlý
Vyskúšali ste už marinádu z cmaru? Vďaka nej sa mi podarilo urobiť mäsko, ktoré bolo chrumkavé zvrchu a dokonale šťavnaté vo vnútri. Inú už pripravovať nebudem!
Ďalší
Toto robím každú oslavu a hostia si to nevedia vynachváliť! Dokonalé vaječné rezy so šunkou a kápiou!