Alfajores – vynikajúce koláčiky, zlepované so sladeným kondenzovaným salkom, boky obalené v kokose. Príprava je jednoduchá, postup je časovo náročnejší, ale o to viac vám budú výsledné koláčiky chutiť.
Domáce laskonky plnené kávovým krémom. Po upečení a vychladnutí narábajte s laskonkami pri plnení opatrne, aby sa nepolámali. Veríme, že sa vám podaria a budú chutiť famózne.
Postup je celkom jednoduchý, margotky sú nepečené. Hmotu treba rozložiť na veľký plech 40x35cm. Ak dáte na menší, tyčinky budú hrubšie, nič sa však nedeje. Z tejto dávky vyjde 32...
Vynikajúci a jednoduchý koláč, pripravený z kysnutého cesta. Doslova čokoládová extázy! Ak máte radi kokos, určite si vyskúšajte pripraviť tento závin, plný kokosové plnky a mliečnej čokolády. Ak nemáte radi mliečnu čokoládu, môžete...
Je to síce trochu prácnejší recept ako býva recept na jednoduché bábovky, ale určite stojí za vyskúšanie. Vo vnútri sa skrýva vanilkové prekvapenie. Kto má rád kokos, ten si určite...
Poznáte recept na vanilkové kocky máčané v čokoládovej poleve a obaľované v kokose? U nás sa tento recept nazýva aj kokosoví ježkovia a vlastne ani neviem prečo. Sú skvelé pre...