Slané drobné pečivo nesmie chýbať na žiadnom stole pri oslave, posedení. Bryndzové pagáče patria medzi tento druh občerstvenia. Veríme, že i táto verzia receptu vám bude chutiť.
Domáca je jednoducho domáca. Tá chuť, nadýchanosť aj trvanlivosť domácich výrobkov je nezameniteľná a neporovnateľná s kupovanými. Nasledujúci recept na domácu knedľu zo špaldovej múky a ovsených vločiek vám zaberiem...
Koláče z kysnutého cesta pripravené na slano sú skvelé k večernému vínku alebo ako pohostenie pre návštevy. Jedinou nevýhodou je, že zo stola zmiznú rýchlosťou blesku.
Chutné pagáče z kysnutého cesta, plnené zemiakovo – slaninovou plnkou. Ak máte radi viac cesnaku, stačí po upečení pagáč potrieť roztlačeným cesnakom v oleji, prípadne posypať soľou a kmínom.
Ako od babičky 🙂 Sýte, chrumkavé, plnené kapustníky. Za najvhodnejšiu oblasť na pestovanie kapusty na Slovensku sa považuje okolie mestečka Stupava, v regióne Záhorie na slovensko-moravskej hranici. Kde sa práve...
Vynikajúci a jednoduchý koláč, pripravený z kysnutého cesta. Doslova čokoládová extázy! Ak máte radi kokos, určite si vyskúšajte pripraviť tento závin, plný kokosové plnky a mliečnej čokolády. Ak nemáte radi mliečnu čokoládu, môžete...
Cesnakové slimáky je to pravé orechové. Nepoznám nikoho, kto by ich nemal rád. Sú voňavé, chutné a mäkkučké. Skvelý tip od našej čitateľky sú čerstvé bylinky, ktoré slimákom dodajú ešte...
Mnoho ľudí by si rado doma pripravilo svoj vlastný chlieb, mnoho z nich ale odradí jedna vec – zložitá príprava. Veľmi často trvá príprava domáceho chleba veľa času, ktorý väčšina...