Jednoduchý a chutný recept na obaľované kuracie rezne v žĺtkovom a snehovom cestičku. Podávame so zemiakmi, alebo ryžou. (Visited 3 023 times, 1 visits today)
Ak máte radi palacinky ( lievance ), skúste si ich pripraviť na americký spôsob. So sladkou marhuľovou omáčkou chutia ešte lahodnejšie. Ak nemáte marhule, omáčku si môžte pripraviť aj z iného ľubovolného ovocia. Sladký druhý chod k obedu je raz – dva hotový. (Visited 349 times, 1 visits today)
Klasická šošovicová polievka so zázvorom. Kombinácia chuti sa v polievke spoja a vytvoria novú, sladko – štipľavú chuť s jemnou arómou zázvoru. Okrem nich dáme do polievky zeleninu, vývar, údenú slaninu a koreniny. Pred podávaním posypeme čerstvou nasekanou petržlenovou vňaťou. Podávame s chlebom. (Visited 414 times, 1 visits today)
Chrumkavé slané krekry z hokkaido tekvice. Z receptu pripravíte 2 plechy krekrov. Krásna žltá farba tekvice hokkaido napovedá o tom, že je plná vitamínov. Má len málo kalórií a veľké množstvo vlákniny, vďaka ktorej nás krásne zasýti. (Visited 998 times, 1 visits today)
Rýchly a chutný recept na prípravu výborných guličiek. Chrumkavá krusta prevoňaná petržlenovou vňaťou, ktorá v sebe ukrýva lahodnú tuniakovo-syrovú náplň. (Visited 277 times, 1 visits today)
Ak chcete nátierku pikantnejšiu, prelisujte do nej jeden strúčik cesnaku. Zelenú špargľu nie je nutné šúpať, šúpe sa iba biela, nakoľko má vlásočnice. Krémová nátierka, ktorá vás svojou jemnou a nežnou chuťou doslova pohladí. Kombinácia vajíčka, horčice a čerstvej mäty vytvoria ozajstný chuťový zážitok. Špargľa je úžasným zdrojom antioxidantov, minerálnych...