• Home
  • Pomázanky
  • Špargľová nátierka -krásna na pohľad, vynikajúca na chuť.
0 0
Špargľová nátierka -krásna na pohľad, vynikajúca na chuť.

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrendiencie

Počet porcií:
1 ks Zelená špargľa
2 ks Vajcia
50 g Maslo
40 g Nátierkové maslo
10 ks mäta
p.ch. Citrónová šťava
p.ch. Horčica
p.ch. Soľ

Špargľová nátierka -krásna na pohľad, vynikajúca na chuť.

Kuchyňa:
  • Porcie 3
  • Ľahké

Ingrendiencie

Popis

Zdieľať

Ak chcete nátierku pikantnejšiu, prelisujte do nej jeden strúčik cesnaku. Zelenú špargľu nie je nutné šúpať, šúpe sa iba biela, nakoľko má vlásočnice. Krémová nátierka, ktorá vás svojou jemnou a nežnou chuťou doslova pohladí. Kombinácia vajíčka, horčice a čerstvej mäty vytvoria ozajstný chuťový zážitok. Špargľa je úžasným zdrojom antioxidantov, minerálnych látok, vitamínov, chlorofylu aj kyseliny listovej a tým urýchľuje prírodné detoxikačné procesy v tele. Výborná vrámci jarnej očisty, pri zápale močových ciest a aj pri chudnutí. Veríme, že si vás získa.

(Visited 203 times, 1 visits today)

Postup receptu

1
Hotovo

Maslo si vyberieme z chladničky, odrežeme kus, ktorý nám treba, aby nám zmäklo.

2
Hotovo

Zo zelených šparglí si odrežeme drevnaté konce. Špargľu aj vajcia si dáme do parného hrnca a paríme 6 minút. Ak nemáte parný hrniec, uvarte vo vode. Uvarenú špargľu dáme nabok, vajíčka si ošúpeme, aby nám to vychladlo.

3
Hotovo

Špargľu aj vajíčka si prekrojíme napoly a dáme do mixéra s S nožmi. Pridáme všetky ostatné ingrediencie a rozmixujeme na nátierku. Dochutíme.

Lydia

Predošlý
Fučka-zemiaková kaša ako od babičky.
Ďalší
Chrumkavé tuniakovo-syrové guličky
Predošlý
Fučka-zemiaková kaša ako od babičky.
Ďalší
Chrumkavé tuniakovo-syrové guličky