0 0
Koložvárska kapusta

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrendiencie

Počet porcií:
200 g Bravčové mäso
200 g Kyslá kapusta
100 g Ryža
100 g Klobása
150 g Cibuľa
1 ks Strúčiky cesnaku
250 ml Kyslá smotana
p.ch. Soľ, korenie
10 g Mletá červená paprika

Koložvárska kapusta

Kuchyňa:
  • Porcie 4
  • Stredné

Ingrendiencie

Popis

Zdieľať

Typické slovenské jedlo s dávnou históriou, ktoré sa traduje po slovenských rodinách do dnes. Základom receptu je mleté mäso, kapusta a ryža, ktorá vytvára spolu s ostatnými ingredienciami chutný a sýty pokrm.

(Visited 3 496 times, 1 visits today)

Postup receptu

1
Hotovo

Na rozpálenom tuku orestujeme nakrájanú cibuľu, pridáme scedenú kyslú kapustu, mleté mäso, soľ, mleté čierne korenie, na kocky pokrájanú klobásu, mletú červenú papriku a prelisovaný cesnak

2
Hotovo

Do takto pripravenej zmesi vmiešame uvarenú ryžu a všetko preložíme do vymasteného pekáča.

3
Hotovo

Zalejeme kyslou smotanou a pečieme v rúre rozohriatej na 180 stupňov 15 až 20 minút.

Lydia

Predošlý
Studená jahodová polievka
Ďalší
Zdravý špenátový prívarok so zemiakmi.
Predošlý
Studená jahodová polievka
Ďalší
Zdravý špenátový prívarok so zemiakmi.
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here