• Home
  • Koláče
  • Toto sú tie najchutnejšie škoricové trojuholníky, ktoré máte ihneď hotové a sú pripravené s toho najchutnejšieho tvarohového cesta!
0 0
Toto sú tie najchutnejšie škoricové trojuholníky, ktoré máte ihneď hotové a sú pripravené s toho najchutnejšieho tvarohového cesta!

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrendiencie

400 g Nízkotučný tvaroh
250 g Maslo
480 g Polohrubá múka
1 bal. Prášok do pečiva
štipka Soľ
p.ch. Práškový cukor
p.ch. Škoricový cukor

Toto sú tie najchutnejšie škoricové trojuholníky, ktoré máte ihneď hotové a sú pripravené s toho najchutnejšieho tvarohového cesta!

Kuchyňa:
  • 30 min.
  • Ľahké

Ingrendiencie

Popis

Zdieľať

Výborné domáce sušienky z úplne jednoduchého tvarohového cesta a voňavej škorice.

(Visited 1 836 times, 1 visits today)

Postup receptu

1
Hotovo
2
Hotovo

V miske si najskôr zmiešame cukor so škoricou, v ktorom budeme hotové koláčiky obaľovať. Vo väčšej miske si vymiešame nízkotučný tvaroh, kúsky masla, múku, prášok do pečiva spolu so štipkou soli. Vzniknúť by nám malo hutnejšie no konzistentné cesto. Cesto vyvaľkáme na asi pol centimetra hrubú placku a pomocou pohára povykrajujeme krúžky.

3
Hotovo

Každý krúžok najskôr položíme do cukru so škoricou, potom prehneme na polovicu, znovu položíme do cukru so škoricou a potom preložíme posledný krát aby nám vznikol trojuholník. Aj tieto trojuholníky z oboch strán „vyváľame“ v cukre so škoricou.

4
Hotovo

Poukladáme ich na plech a pečieme 25-30 minút asi na 180 stupňoch Celzia, záleží od výkonu rúry. Trojuholníčky sú hotové, keď chytia krásnu zlatistú farbu. Dobrú chuť!

Lydia

Predošlý
Chrumkavé mliečne sušienky, s ktorými sa vrátite do čias svojho detstva.
Ďalší
Zdravé fazuľové karbonátky so zemiakmi pripravené bez mäsa za 20 minút!
Predošlý
Chrumkavé mliečne sušienky, s ktorými sa vrátite do čias svojho detstva.
Ďalší
Zdravé fazuľové karbonátky so zemiakmi pripravené bez mäsa za 20 minút!