• Home
  • Rôzne
  • Zdravý karfiol bez smaženia sa stane zaručene vaším novým obľúbeným jedlom!
0 0
Zdravý karfiol bez smaženia sa stane zaručene vaším novým obľúbeným jedlom!

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrendiencie

Počet porcií:
1ks menší Karfiol
2/3 šálky Strúhanka
1/2ČL Granulový cesnak
1 ČL Mletá červená paprika
2 ks Vajcia
1/2 šálky Strúhaný syr
podľa chuti Soľ
podľa chuti Čierne korenie
Olej

Zdravý karfiol bez smaženia sa stane zaručene vaším novým obľúbeným jedlom!

Kuchyňa:
  • 35 min.
  • Porcie 4
  • Stredné

Ingrendiencie

Popis

Zdieľať

Pripravte si chutný karfiol bez smaženia v chutnom chrumkavom cestíčku zo syra a strúhanky.

(Visited 156 times, 1 visits today)

Postup receptu

1
Hotovo

Karfiol umyjeme, rozdelíme na menšie ružičky, ktoré uvaríme v osolenej vode po dobu 4-5 minút. Uvarené ružičky scedíme a ihneď opláchneme pod tečúcou studenou vodou.

2
Hotovo

Vo väčšej miske zmiešame najemno nastrúhaný syr, strúhanku, soľ, čierne korenie, cesnak, mletú papriku a v druhej miske poriadne rozšľaháme vajíčka.

3
Hotovo

Pripravíme si plech, ktorý vyložíme papierom na pečenie, jemne ho potrieme rastlinný olejom

4
Hotovo

Ružičky karfiolu najskôr obalíme vo vajíčku a potom v zmesi syra a strúhanky. Poukladáme na papier a dáme piecť do vopred vyhriatej rúry. Pečieme pri teplote 200 stupňov cca 15-20 minút.

Nezabudnite článok zdieľať aj s vašimi priateľmi na facebooku!

Lydia

Predošlý
Babičkine cesnakové trojuholníčky – robím ich vždy z dvojitej dávky, pretože zo stola zmiznú behom chvíle!
Ďalší
FIT šťavnaté lasagne s cuketou, baklažánom a parmezánovým bešamelom nielen pre vegetariánov!
Predošlý
Babičkine cesnakové trojuholníčky – robím ich vždy z dvojitej dávky, pretože zo stola zmiznú behom chvíle!
Ďalší
FIT šťavnaté lasagne s cuketou, baklažánom a parmezánovým bešamelom nielen pre vegetariánov!
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here