Ingrendiencie
-
1 kg Zemiaky
-
5 ks Cibuľa
-
p.ch. Petržlenová vňať
-
p.ch. Soľ, korenie
-
p.ch. Pálivá paprika
-
p.ch. Majorán
-
50 ml Slnečnicový olej
-
800 g Debrecínska klobása
Popis
Počasie je ale tento rok veľmi nevyspytateľné, a preto sa môže stať, že z naplánovaného opekania nič nebude.
Nemusíte ale zúfať! Ak už máte nakúpené špekáčiky a klobásky, čo sa takto zísť doma a pripraviť si vynikajúcu zapekané zemiaky práve s týmito pochúťkami? Iste si večer spoločne užijete!
(Visited 575 times, 1 visits today)
Postup receptu
1
Hotovo
|
Olúpte zemiaky, cibuľu a nakrájajte na kúsky. Pridajte korenie, soľ, papriku, majoránku a zmiešajte s olejom. |
2
Hotovo
|
Pridajte nakrájanú debrecínsku klobásu, všetko riadne premiešajte a dozdobte petržlenom. |
3
Hotovo
|
Pečte v predhriatej rúre na 180 stupňov cca 15 minút a potom premiešajte a nechajte dopiecť. |