• Home
  • Nepečené
  • Nepečený tvarohový koláč bez použitia vajíčka. Výborný koláčik!
0 0
Nepečený tvarohový koláč bez použitia vajíčka. Výborný koláčik!

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrendiencie

Počet porcií:
500 g Tvaroh
125 g Maslo
200 g Práškový cukor
3 PL Kyslá smotana
1 ks Vanilkový cukor
1 ks+ šťava Citrónová kôra
3 PL Želatína
150 ml Mlieko
1bal. Číra želatína
2 ks Broskyne

Nepečený tvarohový koláč bez použitia vajíčka. Výborný koláčik!

Kuchyňa:
  • Porcie 8
  • Ľahké

Ingrendiencie

Popis

Zdieľať
(Visited 1 402 times, 1 visits today)

Postup receptu

1
Hotovo

Maslo s práškovým cukrom dobre vymiešame, pridáme kyslú smotanu a vanilínový cukor. Keď máme hmotu krémovú, pridáme šťavu z jedného citróna a nakoniec aj nastrúhanú citrónovú kôru. Dobre premiešame a pridáme tvaroh.

2
Hotovo

Pripravíme si želatínu – 3 lyžičky si zmiešame s teplou vodou podľa návodu a pridáme 150 ml horúceho mlieka. Zmes miešame a nalejeme ju do tvarohovej masy. Premiešame a navrstvíme do formy.

3
Hotovo

Dáme do mrazničky (alebo na dlhšiu dobu do chladničky) a necháme stuhnúť. Keď nám tvarohová hmota stuhla, poukladáme na plátky nakrájanú broskyňu a zalejeme ju pripravenou čírou želatínou (môžeme si ju rozrobiť z broskyňového sirupu, šťavy alebo čistou vodou).

4
Hotovo

Necháme stuhnúť. Tortu uchovávame v chladničke. Dobrú chuť!

Lydia

Predošlý
Zapečené zemiaky s debrecínskou klobásou a cibuľkou! Príloha aj hlavný chod na jednom plechu!
Ďalší
Bravčové medailónky s vynikajúcou omáčkou na francúzsky spôsob: Ak mäso pripravíte podľa tohto receptu, vaša návšteva si od vás ihneď bude pýtať recept!
Predošlý
Zapečené zemiaky s debrecínskou klobásou a cibuľkou! Príloha aj hlavný chod na jednom plechu!
Ďalší
Bravčové medailónky s vynikajúcou omáčkou na francúzsky spôsob: Ak mäso pripravíte podľa tohto receptu, vaša návšteva si od vás ihneď bude pýtať recept!