• Home
  • Nepečené
  • Nepečený tvarohový koláč bez použitia vajíčka. Výborný koláčik!
0 0
Nepečený tvarohový koláč bez použitia vajíčka. Výborný koláčik!

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
500 g Tvaroh
125 g Maslo
200 g Práškový cukor
3 PL Kyslá smotana
1 ks Vanilkový cukor
1 ks+ šťava Citrónová kôra
3 PL Želatína
150 ml Mlieko
1bal. Číra želatína
2 ks Broskyne

Nepečený tvarohový koláč bez použitia vajíčka. Výborný koláčik!

Cuisine:
  • Serves 8
  • Easy

Ingredients

Directions

Share
(Visited 316 times, 1 visits today)

Steps

1
Done

Maslo s práškovým cukrom dobre vymiešame, pridáme kyslú smotanu a vanilínový cukor. Keď máme hmotu krémovú, pridáme šťavu z jedného citróna a nakoniec aj nastrúhanú citrónovú kôru. Dobre premiešame a pridáme tvaroh.

2
Done

Pripravíme si želatínu – 3 lyžičky si zmiešame s teplou vodou podľa návodu a pridáme 150 ml horúceho mlieka. Zmes miešame a nalejeme ju do tvarohovej masy. Premiešame a navrstvíme do formy.

3
Done

Dáme do mrazničky (alebo na dlhšiu dobu do chladničky) a necháme stuhnúť. Keď nám tvarohová hmota stuhla, poukladáme na plátky nakrájanú broskyňu a zalejeme ju pripravenou čírou želatínou (môžeme si ju rozrobiť z broskyňového sirupu, šťavy alebo čistou vodou).

4
Done

Necháme stuhnúť. Tortu uchovávame v chladničke. Dobrú chuť!

Lydia

previous
Zapečené zemiaky s debrecínskou klobásou a cibuľkou! Príloha aj hlavný chod na jednom plechu!
next
Bravčové medailónky s vynikajúcou omáčkou na francúzsky spôsob: Ak mäso pripravíte podľa tohto receptu, vaša návšteva si od vás ihneď bude pýtať recept!
previous
Zapečené zemiaky s debrecínskou klobásou a cibuľkou! Príloha aj hlavný chod na jednom plechu!
next
Bravčové medailónky s vynikajúcou omáčkou na francúzsky spôsob: Ak mäso pripravíte podľa tohto receptu, vaša návšteva si od vás ihneď bude pýtať recept!