Ingrendiencie
-
250 g Huby
-
100 g Maslo
-
1 pl Horčica
-
1 ks Cibuľa
-
2 ks Strúčiky cesnaku
-
0,5 čl Rasca
-
p.ch. Soľ, korenie
-
2 pl Olej
Popis
Chutná, rýchla a zdravá nátierka z hríbov. Druh hríbov voliteľný, podľa vlastnej chuti a dostupnosti.
(Visited 276 times, 1 visits today)
Postup receptu
1
Hotovo
|
Huby opláchneme, osušíme a pokrájame |
2
Hotovo
|
Na panvici rozohrejeme olej, pridáme nadrobno nasekanú cibuľu a restujeme do mäkka. |
3
Hotovo
|
Na panvicu vysypeme huby, pridáme rascu a podľa chuti dosolíme a okoreníme. |
4
Hotovo
|
Restujeme kým huby nezmäknú a nepustia vodu. Potom pridáme prelisovaný cesnak a dusíme, kým sa väčšina vody neodparí, odstavíme a necháme chvíľku schladnúť. |
5
Hotovo
|
Potom hubovú zmes presypeme do kuchynského robota alebo mixéra, pridáme na kocky pokrájané maslo a horčicu. |
6
Hotovo
|
Vymixujeme jemnú nátierku, ktorú prípadne ešte dosolíme. |
7
Hotovo
|
Podávame na čerstvom pečivu podľa svojich preferencií. |