• Home
  • Rôzne
  • Pre rýchlejšiu prípravu môžeme panvicu prikryť vekom. Nezabudnite článok zdieľať aj s vašimi priatelmi na facebooku!
0 0
Pre rýchlejšiu prípravu môžeme panvicu prikryť vekom.     Nezabudnite článok zdieľať aj s vašimi priatelmi na facebooku!

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrendiencie

2 kg Bravčové mäso
3 pl Koňak
200 g Slanina
150 ml Smotana
4 ks /1 m/ Bravčové črevá
p.ch. Koriander
p.ch. Soľ
p.ch. Muškátový oriešok
p.ch. Čierne korenie

Pre rýchlejšiu prípravu môžeme panvicu prikryť vekom. Nezabudnite článok zdieľať aj s vašimi priatelmi na facebooku!

Kuchyňa:
  • Stredné

Ingrendiencie

Popis

Zdieľať

Skôr či neskôr príde čas, kedy si sa rozhodnete, že si urobíte domáce klobásy. Namiesto ich kupovania a rozmýšľania, či sú skutočne dobré, si ich môžete pripraviť doma týmto jednoduchým spôsobom.A najlepšie natom je, že viete čo jete!

(Visited 184 times, 1 visits today)

Postup receptu

1
Hotovo

Štvrtinu z mäsa si pomeľte v mlynčeku na mäso a zvyšok si narežte spolu so slaninou na malé kúsky. Pripravte si 4 črevá – každé z nich s dĺžkou 1 m.

2
Hotovo

Všetky ingrediencie zmiešajte dohromady a vložte na noc do chladničky.
Vychladenú zmes plňte do pripravených čriev. Tie vložte do vrecka na pečenie a pečte pri 200 stupňoch 20 minút. Následne klobásy vyberte z vrecka a pečte ďalších 30-40 minút

3
Hotovo

Čo sa týka korenia, môžete do zmesi pridať cesnak a milovníci ostrejších chutí aj čili papričky, ale opatrne!

Nezabudnite článok zdielať so svojimi priatelmi aj na facebooku!

Lydia

Predošlý
Cuketová placka s vajcom, cesnakom a cibuľou! Pripravená na panvici za 5 minút!
Ďalší
Voňavá cesnačka s muškátovým orieškom a medvedím cesnakom. Rozvonia Vám celý dom !
Predošlý
Cuketová placka s vajcom, cesnakom a cibuľou! Pripravená na panvici za 5 minút!
Ďalší
Voňavá cesnačka s muškátovým orieškom a medvedím cesnakom. Rozvonia Vám celý dom !