• Home
  • Rôzne
  • Ako si pripraviť túto ľahodku u vás doma – sušené bravčové mäso na ktorom si pochutnáte
0 0
Ako si pripraviť túto ľahodku u vás doma – sušené bravčové mäso na ktorom si pochutnáte

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ako si pripraviť túto ľahodku u vás doma – sušené bravčové mäso na ktorom si pochutnáte

Kuchyňa:
  • Stredné

Ingrendiencie

Popis

Zdieľať

Mnoho ľudí sa chce zdravšie stravovať napríklad, nechcú jesť výrobky, ktoré obsahujú farbivá, konzervačné látku či iné umelé prísady. My vám predstavíme jeden skvelý recept.

Kúpte si kúsok dobrého mäsa a uvarte si ho, čo môže byť lepšie? Domáce mäso je ešte lepšie, viete, že je 100% prírodné na rozdiel od lahôdok v obchode. Má dlhú trvanlivosť a skvelú chuť. Chuť môže byť rôzna – jemná alebo korenistá. Na našej stránke nájdete osvedčený recept na varenie a tipy pre správnu prípravu mäsa doma.

(Visited 3 617 times, 3 visits today)

Postup receptu

1
Hotovo
2
Hotovo

Opláchni a vysuš bravčové mäso pomocou papierových uterákov. Odstráň z mäsa všetko tuk.
Nakrájajte bobkové listy, ktoré premiešajte s koriandrom, tymianom a rozmarínom. Okoreňte a posypte zmesou z bobkového listu mäso z obidvoch strán.

3
Hotovo

Mäso vložte do nádoby, osoľte ho z každej strany a dajte ho do chladničky na 2 dni.
Počas dvoch dní mäso obracajte, aby bolo vo výsledku dobre osolené z každej strany.

4
Hotovo

Po dvoch dní vyberte bravčové mäso z chladničky, opláchnite ho tečúcou vodou a vysušte ho papierovými uterákmi.

5
Hotovo

Mäso znovu potrite korením, no už bez soli. Omotajte okolo neho čistú suchú gázu a nechajte vo v chladničke alebo na inom chladnom mieste po dobu 2 týždňov.
Ak máte mäso v chladničke, dvakrát denne ho obracajte.
Mäso je pripravené, dobrú chuť.

6
Hotovo

Sušené bravčové domáce mäso je skutočne chutné. Je síce pravda, že 2 týždne sú celkom dlhá doba, no nebude ľutovať. Nezabudnite recepty zdieľať so svojimi priateľmi, nech si pochutia aj oni.

Prečítal si si článok až do konca? Zaujal ťa? Potom môžeš prácu redaktora odmeniť tým, že dáš článku na Facebooku lajk alebo ho budeš zdieľať ďakujeme.

Lydia

Predošlý
Vynikajúci Makovo-čerešňový koláč od babičky: Keď som ho upiekla naposledy, deti sa ho nemohli nabažiť!
Ďalší
Zemiakové knedlíčky s mäsovou plnkou. Recept je ľahký a zvládne ho aj začiatočník.
Predošlý
Vynikajúci Makovo-čerešňový koláč od babičky: Keď som ho upiekla naposledy, deti sa ho nemohli nabažiť!
Ďalší
Zemiakové knedlíčky s mäsovou plnkou. Recept je ľahký a zvládne ho aj začiatočník.