Ingrendiencie
-
800 g Zemiaky
-
1-2 pl Olej
-
220 g Kyslá smotana
-
2 ks Strúčiky cesnaku
-
1 čl Soľ
-
2-3 čl/petr.vňať/ Kôpor
-
p.ch. Čierne korenie
Popis
Milujeme tipy našich babičiek zo zažltnutých stránok starých kuchárskych kníh. Sú totiž úplne jednoduché a so stopercentnou istotou platia aj dnes. Prinášame vám skvelý recept na tie najlepšie pečené zemiaky.
(Visited 1 959 times, 1 visits today)
Postup receptu
1
Hotovo
|
|
2
Hotovo
|
|
3
Hotovo
|
Medzitým si pripravte omáčku z kyslej smotany. Zmiešajte ju s jemne nasekaným kôprom, soľou, korením a ak chcete pokojne pridajte aj čili papričku. Pretlačte do smotany cesnak a všetko dôkladne premiešajte. Hotové zemiaky vyberte plochou naberačkou tak, aby sa neroztrhli a zalejte ich cesnakovou smotanou. Prajeme dobrú chuť! |