• Home
  • Rôzne
  • Bez žiadneho zavárania: Urobte si nakladané paradajky s cibuľou v chutnom sladkokyslom náleve. Jedinečný recept na zimu
0 0
Bez žiadneho zavárania: Urobte si nakladané paradajky s cibuľou v chutnom sladkokyslom náleve. Jedinečný recept na zimu

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrendiencie

700 g Paradajky
1/2 zväzku Petržlenová vňať
500 ml Voda
1/2 PL Soľ
1 ČL Ocot
2 ks Cibuľa
1/2 zväzku Kôpor
1 a 1/2 PL Kryštálový cukor
1 ČL Slnečnicový olej

Bez žiadneho zavárania: Urobte si nakladané paradajky s cibuľou v chutnom sladkokyslom náleve. Jedinečný recept na zimu

Kuchyňa:
  • Ľahké

Ingrendiencie

Popis

Zdieľať

V čase príprav zeleninových zaváranín na zimu častokrát pripravujeme už odskúšané recepty od našich babičiek. Najpopulárnejšie sú samozrejme nakladané uhorky či lečo.

My vám ponúkame paradajkový šalát na poľský spôsob. Ak máte radi kyslé zaváraniny, tak určite oceníte tento recept.

  • Všetky ingrediencie sú určené na 1litrové sklíčko
  • Použite 9% ocot
  • Paradajky môžu byť akékoľvek: mäkké, s rozlišnou veľkosťou či vzhľadom
(Visited 643 times, 1 visits today)

Postup receptu

1
Hotovo

Cibuľu nakrájajte na krúžky, paradajky na plátky a listovú zeleninu nasekajte na menšie kúsky.
Ingrediencie vkladajte striedavo do sterilizovaného sklíčka následovne: cibuľa, zelený porast a paradajky.

2
Hotovo

Posledná vrstva by mala byť zakončená cibuľou a následne pridajte slnečnicový olej.

3
Hotovo

Do vriacej vody pridajte soľ, cukor a ocot. Týmto nálevom potom zalejte šalát v sklíčku a uzatvorte ho kovovým vrchnákom. Zatvorenú sklenenú nádobu pretočte a nechajte vychladnúť.

4
Hotovo

Ak chcete, aby si vaši príbuzní alebo priatelia mohli pochutnať na lahodných paradajkách aj v zime, pošlite im tento skvelý recept.

Nezabudnite článok zdieľať aj s vašimi priatelmi na facebooku!

Lydia

Predošlý
Slaninu natrela horčicou a pretlačeným cesnakom, vložila do rúry a pripravila úžasné jedlo!
Ďalší
Celý život ste varili zemiakovú kašu zle! Podľa tohto návodu zistíte tajomstvo, ako ju uvariť čo nejchutnejšie
Predošlý
Slaninu natrela horčicou a pretlačeným cesnakom, vložila do rúry a pripravila úžasné jedlo!
Ďalší
Celý život ste varili zemiakovú kašu zle! Podľa tohto návodu zistíte tajomstvo, ako ju uvariť čo nejchutnejšie
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here