• Home
  • Prílohy
  • Celý život ste varili zemiakovú kašu zle! Podľa tohto návodu zistíte tajomstvo, ako ju uvariť čo nejchutnejšie
0 0
Celý život ste varili zemiakovú kašu zle! Podľa tohto návodu zistíte tajomstvo, ako ju uvariť čo nejchutnejšie

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Celý život ste varili zemiakovú kašu zle! Podľa tohto návodu zistíte tajomstvo, ako ju uvariť čo nejchutnejšie

Kuchyňa:
  • Ľahké

Popis

Zdieľať

Zemiaková kaša je jedna z najvyužívanejších príloh k mäsovým pokrmom. Jej príprava je naozaj jednoduchá. Uvaríme vopred olúpané zemiaky, scedíme, roztlačíme a pridáme maslo a mlieko. Ale sme si istí, že ju pripravujeme správne?

Odborník z portálu Food Network Tyler Florence odporúča odlišnú prípravu zemiakovej kaše. Podľa neho klasická príprava ničí chuť tejto prílohy. „Zemiaky majú jemný chuťový profil. Keď ich budete variť vo vode, ktorú následne scedíme, stratíte tak všetku chuť zemiakov „, hovorí šéfkuchár.

(Visited 643 times, 1 visits today)

Postup receptu

1
Hotovo

Tyler preto odporúča povariť zemiaky priamo v mlieku, smotane a masle, aby nasiakli všetku chuť. Najlepšie je práve rozsekať surové zemiaky na kocky a povariť ich domäkka s mliekom a maslom.

2
Hotovo

Po zmäknutí je potrebné scediť nadbytočnú tekutinu a samotné zemiaky nasiaknuté mliekom roztlačiť na hladkú zmes.

3
Hotovo

Na dochutenie najlepšie poslúži soľ a čierne korenie. Pre zmenu, môžete k zemiakom pridať pár strúčikov cesnaku, podľa chuti.

Lydia

Predošlý
Bez žiadneho zavárania: Urobte si nakladané paradajky s cibuľou v chutnom sladkokyslom náleve. Jedinečný recept na zimu
Ďalší
Recept na tie najrýchlejšie domáce bochníky plnené šunkou a syrom s fantastickou chuťou! Pripravené za 20 minút!
Predošlý
Bez žiadneho zavárania: Urobte si nakladané paradajky s cibuľou v chutnom sladkokyslom náleve. Jedinečný recept na zimu
Ďalší
Recept na tie najrýchlejšie domáce bochníky plnené šunkou a syrom s fantastickou chuťou! Pripravené za 20 minút!