• Home
  • Prílohy
  • Podľa Jamieho Olivera: Vyskúšajte recept na pečenú cviklu s cesnakom. Toto je najlepšie jedlo z tejto zeleniny, aké som kedy ochutnala!
0 0
Podľa Jamieho Olivera: Vyskúšajte recept na pečenú cviklu s cesnakom. Toto je najlepšie jedlo z tejto zeleniny, aké som kedy ochutnala!

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrendiencie

1/2 kg Repa-cvikla
1hlávku väč. Strúčiky cesnaku
p.ch. Soľ, korenie
p.ch. Majorán
p.ch. Bylinky
6 pl Olivový olej
3 pl Balzamikový ocot

Podľa Jamieho Olivera: Vyskúšajte recept na pečenú cviklu s cesnakom. Toto je najlepšie jedlo z tejto zeleniny, aké som kedy ochutnala!

Kuchyňa:
  • Ľahké

Ingrendiencie

Popis

Zdieľať

Výborné ako príloha, ale aj ako perfektná a zdravá večera. Môj manžel nemá červenú repu rád, ale keď som ju pripravila takto, zjedol jej celý plech.

(Visited 8 597 times, 1 visits today)

Postup receptu

1
Hotovo

Repu očistíme a nakrájame na mesiačiky. Zapekaciu misu vyložíme alobalom – mal by pokrývať steny misky. Na alobal uložíme kúsky repy, neolúpané strúčiky cesnaku, ochutíme soľou, korením, bylinkami a nakoniec pokvapkáme tekutými prísadami.

2
Hotovo

Teraz prichádza najdôležitejšia časť, zabalenie. Na vrch repy položíme ďalší kúsok alobalu a prečnievajúce konce alobalu na stenách misy zahneme, čím vytvoríme akýsi uzavretý, tesný balíček, vnútri ktorého je repa so všetkými prísadami a nevytečie z neho šťava.

3
Hotovo

Vložíme do vyhriatej rúry a pri teplote 200 stupňov pečieme 60-90 minút (všetko závisí na veľkosti repy musí byť mäkká).

Dobrou chuť!

Prečítal si si článok až do konca? Zaujal ťa? Potom môžeš prácu redaktora odmeniť tým, že dáš článku na Facebooku lajk alebo ho budeš zdieľať ďakujeme.

Lydia

Predošlý
Domáce hniezda vyrobené z lieskových orechov pripravené bez pečenia a veľkej námahy!
Ďalší
Chrumkavé a vláčne lenivé placky! Pripravíte z klasických surovín!
Predošlý
Domáce hniezda vyrobené z lieskových orechov pripravené bez pečenia a veľkej námahy!
Ďalší
Chrumkavé a vláčne lenivé placky! Pripravíte z klasických surovín!
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here