Ingredients
-
Cesto
-
4ks Bielka
-
30dkg preosiaty Práškový cukor
-
15dkg Mleté orechy
-
3dkg Hladká múka
-
Náplň
-
4ks Vajcia
-
20dkg Kryštálový cukor
-
1 balenie Vanilkový cukor
-
250g Maslo
-
2 lyžice Kakao
-
Poleva
-
Čokoláda na varenie
Directions
„Niekto ich pečie iba na Vianoce, niekto len na Veľkú noc a ja celoročne :)“
(Visited 1 024 times, 1 visits today)
Steps
1
Done
|
|
2
Done
|
|
3
Done
|
Dobre premiešame a odstavíme. Je veľmi dôležité bielky nad parou dostatočne dlho vyšľahať (variť tak 20 min). Inak sa nám rožky budú na papieri roztekať. Ako test vyskúšajte nabrať lyžičkou a hmota by z nej nemala opadnúť. Snehovú hmotu necháme 10-15 min odpočívať. |
4
Done
|
|
5
Done
|
Dáme do rúry sušiť najlepšie teplovzdušne na 50 C. |
6
Done
|
Krém: |
7
Done
|
Upečené, vysušené ozdobíme pomocou ozdobného vrecka plnkou a dáme do chladničky stuhnúť. |
8
Done
|
|
9
Done
|
Prečítal si si článok až do konca? Zaujal ťa? Potom môžeš prácu redaktora odmeniť tým, že dáš článku na Facebooku lajk alebo ho budeš zdieľať ďakujeme. Zdroj: Recepty akeber |