Typické slovenské jedlo s dávnou históriou, ktoré sa traduje po slovenských rodinách do dnes. Základom receptu je mleté mäso, kapusta a ryža, ktorá vytvára spolu s ostatnými ingredienciami chutný a...
Rýchlo a chutne pripravíte tento naozaj sýty závin, ktorý v sebe ukrýva to najlepšie zo slovenského vidieku. Behom 35 minút je slané občerstvenie pripravené a veríme, že sa dlho na...
Ďalšie krásne jednoduché, domáce jedlo z troch obľúbených ingrediencií Slovákov. Ako vždy kombinácia zemiakov, kyslej kapusty a slaninky je jednoducho bezkonkurenčná.
Kyslá kapusta v kombinácii s kuracím mäsom asi nikdy nesklame. Platí to aj v tomto recepte, ktorý je vhodný aj ako nedeľný obedík. Tieto kuracie prsia zapekané s kyslou kapustou sú...
Klasická slovenská kombinácia týchto dvoch surovín vás nikdy nesklame. Zemiakové placky obľubuje asi každá domácnosť a recepty poznáme v rôznej kombinácii. My vám dnes prinášame recept na zemiakové placky s kapustou, ktoré si...
Pokiaľ máte radi kombináciu mäsa a kapusta, ktorá je veľmi typická pre slovenskú kuchyňu všeobecne, určite si tento recept zamilujete. Stačí všetko zmiešať, vložiť do zapekacej misky a nechať rúru,...
Pokiaľ máte radi kombináciu mäsa a kapusta, ktorá je veľmi typická pre slovenskú kuchyňu všeobecne, určite si tento recept zamilujete. Stačí všetko zmiešať, vložiť do zapekacej misky a nechať rúru,...