• Home
  • Hlavné jedlá
  • Babičkina dobrota: Zapekaná kapusta v sklenenej mise s mäsom, cibuľou a syrom! Upečené máte za 30 minút!
0 0
Babičkina dobrota: Zapekaná kapusta v sklenenej mise s mäsom, cibuľou a syrom! Upečené máte za 30 minút!

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrendiencie

Počet porcií:
1 kg Kyslá kapusta
500 g Mleté bravčové mäso
200 g Slanina
1 ks Cibuľa
300 g Ryža
1 čl Mletá červená paprika
p.ch. Soľ, korenie
100 g Udený syr
200 ml Kyslá smotana

Babičkina dobrota: Zapekaná kapusta v sklenenej mise s mäsom, cibuľou a syrom! Upečené máte za 30 minút!

Kuchyňa:
  • 40 min.
  • Porcie 4
  • Ľahké

Ingrendiencie

Popis

Zdieľať

Pokiaľ máte radi kombináciu mäsa a kapusta, ktorá je veľmi typická pre slovenskú kuchyňu všeobecne, určite si tento recept zamilujete. Stačí všetko zmiešať, vložiť do zapekacej misky a nechať rúru, aby sa postarala o zvyšok.

(Visited 746 times, 1 visits today)

Postup receptu

1
Hotovo

Kapustu zalejte vodou, uvarte a potom preceďte. Uvarte tiež ryžu. Slaninu a cibuľu nakrájajte na kocky a opražte na panvici.

2
Hotovo

Pridajte mleté ​​mäso a dochuťte. Vložte ryžu, kapusta a mäsovú zmes do zapekacej misky a na povrch nalejte smotanu zmiešanú s korením.

3
Hotovo

Zasypte strúhaným syrom a pečte 30 minút pri 160 stupňoch. Po vychladnutí podávajte.

Prečítal si si článok až do konca? Zaujal ťa? Potom môžeš prácu redaktora odmeniť tým, že dáš článku na Facebooku lajk alebo ho budeš zdieľať ďakujeme.

Lydia

Predošlý
TIP na nedeľný obed: Domáce kuracie rezne v luxusnej horčicovej marináde pripravené na panvici za pár minút.
Ďalší
Zabudnite na plnené kapustové listy! Tento kapustový koláč je oveľa jednoduchší a chutnejší!
Predošlý
TIP na nedeľný obed: Domáce kuracie rezne v luxusnej horčicovej marináde pripravené na panvici za pár minút.
Ďalší
Zabudnite na plnené kapustové listy! Tento kapustový koláč je oveľa jednoduchší a chutnejší!