• Home
  • Hlavné jedlá
  • Nakladaná cigánska pečienka so slaninou, cibuľou a pikantným korením!
0 0
Nakladaná cigánska pečienka so slaninou, cibuľou a pikantným korením!

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrendiencie

4-6 plátkov Bravčové kotlety
4-6 plátkov Slanina
1 ks Cibuľa
2-3 ks Strúčiky cesnaku
p.ch. Soľ, korenie
p.ch. Mletá červená paprika

Nakladaná cigánska pečienka so slaninou, cibuľou a pikantným korením!

Kuchyňa:
  • Stredné

Ingrendiencie

Popis

Zdieľať

Mnohí z nás si ešte z čias základnej školy pamätajú špecifickú úpravu mäsa, ktorá bývala nazývaná ako cigánska pečienka. Toto jedlo bolo vynikajúce a mäso bolo vždy vláčne a veľmi chutné.

Tento recept je veľmi známy, a preto si ho môžete bez ťažkostí pripraviť aj doma.

Stačí postupovať podľa receptu nižšie a doplniť mäso vhodnou prílohou.

Vyskúšajte túto dobrotu už tento víkend a úspech máte zaručený.

(Visited 1 725 times, 1 visits today)

Postup receptu

1
Hotovo

Večer si nakrájajte mäso na plátky a potrite ho maslom, korením a paprikou, pridajte cesnak.

2
Hotovo

Druhý deň mäso posypte paprikou a múkou.

3
Hotovo

Slaninu opražte v panvici a na tuku z nej potom pripravte tiež mäso. Môžete pridať cibuľu a zeleninu a pripraviť omáčku.

4
Hotovo

Podávajte s vhodnou prílohou.

Máme hotovo!

Prečítal si si článok až do konca? Zaujal ťa? Potom môžeš prácu redaktora odmeniť tým, že dáš článku na Facebooku lajk alebo ho budeš zdieľať ďakujeme.

Lydia

Predošlý
Domáce bochníky plnené šunkou a syrom s fantastickou chuťou! Pripravené za 20 minút!
Ďalší
Keď vyskúšate tento recept na bravčové kapsičky, už nebudete mať chuť na klasický rezeň! Príprava je jednoduchá.
Predošlý
Domáce bochníky plnené šunkou a syrom s fantastickou chuťou! Pripravené za 20 minút!
Ďalší
Keď vyskúšate tento recept na bravčové kapsičky, už nebudete mať chuť na klasický rezeň! Príprava je jednoduchá.