• Home
  • Hlavné jedlá
  • Nakladaná cigánska pečienka so slaninou, cibuľou a pikantným korením!
0 0
Nakladaná cigánska pečienka so slaninou, cibuľou a pikantným korením!

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

4-6 plátkov Bravčové kotlety
4-6 plátkov Slanina
1 ks Cibuľa
2-3 ks Strúčiky cesnaku
p.ch. Soľ, korenie
p.ch. Mletá červená paprika

Nakladaná cigánska pečienka so slaninou, cibuľou a pikantným korením!

Cuisine:
  • Medium

Ingredients

Directions

Share

Mnohí z nás si ešte z čias základnej školy pamätajú špecifickú úpravu mäsa, ktorá bývala nazývaná ako cigánska pečienka. Toto jedlo bolo vynikajúce a mäso bolo vždy vláčne a veľmi chutné.

Tento recept je veľmi známy, a preto si ho môžete bez ťažkostí pripraviť aj doma.

Stačí postupovať podľa receptu nižšie a doplniť mäso vhodnou prílohou.

Vyskúšajte túto dobrotu už tento víkend a úspech máte zaručený.

(Visited 1 029 times, 1 visits today)

Steps

1
Done

Večer si nakrájajte mäso na plátky a potrite ho maslom, korením a paprikou, pridajte cesnak.

2
Done

Druhý deň mäso posypte paprikou a múkou.

3
Done

Slaninu opražte v panvici a na tuku z nej potom pripravte tiež mäso. Môžete pridať cibuľu a zeleninu a pripraviť omáčku.

4
Done

Podávajte s vhodnou prílohou.

Máme hotovo!

Prečítal si si článok až do konca? Zaujal ťa? Potom môžeš prácu redaktora odmeniť tým, že dáš článku na Facebooku lajk alebo ho budeš zdieľať ďakujeme.

Lydia

previous
Domáce bochníky plnené šunkou a syrom s fantastickou chuťou! Pripravené za 20 minút!
next
Keď vyskúšate tento recept na bravčové kapsičky, už nebudete mať chuť na klasický rezeň! Príprava je jednoduchá.
previous
Domáce bochníky plnené šunkou a syrom s fantastickou chuťou! Pripravené za 20 minút!
next
Keď vyskúšate tento recept na bravčové kapsičky, už nebudete mať chuť na klasický rezeň! Príprava je jednoduchá.