• Home
  • Hlavné jedlá
  • Fantasticky krehké bravčové plátky na pive a cesnaku: Mäso sa Vám doslova rozpadá na jazyku!
0 0
Fantasticky krehké bravčové plátky na pive a cesnaku: Mäso sa Vám doslova rozpadá na jazyku!

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrendiencie

Počet porcií:
8 ks Bravčové kotlety
3-4 ks Strúčiky cesnaku
1 ks Cibuľa
1 čl Tymián sušený
p.ch. Soľ, korenie
2 pl Olej
1,5 hrnčeka Svetlé pivo

Fantasticky krehké bravčové plátky na pive a cesnaku: Mäso sa Vám doslova rozpadá na jazyku!

Kuchyňa:
  • 45min
  • Porcie 4
  • Ľahké

Ingrendiencie

Popis

Zdieľať

Skvelé jedlo, ktoré pripravíte skutočne rýchlo a jednoducho. Toto vynikajúce a rýchle jedlo robím tak často, ako sa len dá – môžete pokojne obmieňať omáčky, napríklad namiesto piva skúste aj omáčku zo smotany.

(Visited 1 011 times, 1 visits today)

Postup receptu

1
Hotovo

Mäsko okoreníme a osolíme z každej strany – soľou, korením a tymianom.

2
Hotovo

Preložíme na pekáč vymastený olejom a k mäsu uložíme prekrojené strúčiky cesnaku a nakrájanú cibuľku. Podlejeme pivom (alebo červeným vínom) a prikryjeme alobalom.

3
Hotovo

Pri teplote 190-200 stupňov pečieme 35-40 minút, alebo kým mäsko nie je mäkké – môžete skúste vidličkou.

4
Hotovo

Na 10 minút zvyčajne dávam alobal preč a nechám zapiecť. Túto dobrotu podávam väčšinou so zemiakmi a dusenou kapustou.

Lydia

Predošlý
Kuracie prsia som nakrájala a zaliala ich kyslou smotanou. Vznikol z toho ten najlepší a najjednoduchší recept pre moju rodinu!
Ďalší
Tajomstvo perfektného mletého mäsa! Toto sú triky od najlepších šékuchárov
Predošlý
Kuracie prsia som nakrájala a zaliala ich kyslou smotanou. Vznikol z toho ten najlepší a najjednoduchší recept pre moju rodinu!
Ďalší
Tajomstvo perfektného mletého mäsa! Toto sú triky od najlepších šékuchárov