• Home
  • Hlavné jedlá
  • Fantasticky krehké bravčové plátky na pive a cesnaku: Mäso sa Vám doslova rozpadá na jazyku!
0 0
Fantasticky krehké bravčové plátky na pive a cesnaku: Mäso sa Vám doslova rozpadá na jazyku!

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrendiencie

Počet porcií:
8 plátkov Bravčové mäso
3-4 ks Strúčiky cesnaku
1 ks Cibuľa
1 čl Tymián sušený
p.ch. Soľ, korenie
p.p. Olej
1,5 hrnčeka Svetlé pivo

Fantasticky krehké bravčové plátky na pive a cesnaku: Mäso sa Vám doslova rozpadá na jazyku!

Kuchyňa:
  • 40 min.
  • Porcie 4
  • Ľahké

Ingrendiencie

Popis

Zdieľať

Skvelé jedlo, ktoré pripravíte skutočne rýchlo a jednoducho. Toto vynikajúce a rýchle jedlo robím tak často, ako sa len dá – môžete pokojne obmieňať omáčky, napríklad namiesto piva skúste aj omáčku zo smotany.

(Visited 1 001 times, 1 visits today)

Postup receptu

1
Hotovo

Mäsko okoreníme a osolíme z každej strany – soľou, korením a tymianom.

2
Hotovo

Preložíme na pekáč vymastený olejom a k mäsu uložíme prekrojené strúčiky cesnaku a nakrájanú cibuľku. Podlejeme pivom (alebo červeným vínom) a prikryjeme alobalom.

3
Hotovo

Pri teplote 190-200 stupňov pečieme 35-40 minút, alebo kým mäsko nie je mäkké – môžete skúste vidličkou.

4
Hotovo

Na 10 minút zvyčajne dávam alobal preč a nechám zapiecť. Túto dobrotu podávam väčšinou so zemiakmi a dusenou kapustou.

5
Hotovo

Prečítal si si článok až do konca? Zaujal ťa? Potom môžeš prácu redaktora odmeniť tým, že dáš článku na Facebooku lajk alebo ho budeš zdieľať ďakujeme.

Lydia

Predošlý
Lahodný slivkový koláč so smotanovo-pudingovým krémom. Potešte svoju rodinu skvelým dezertom!
Ďalší
Omrzel vás obyčajný chleba vo vajíčku? Krajce len uložte na plech, zalejte cesnakovou zmesou a na smaženú klasiku si už nespomeniete!
Predošlý
Lahodný slivkový koláč so smotanovo-pudingovým krémom. Potešte svoju rodinu skvelým dezertom!
Ďalší
Omrzel vás obyčajný chleba vo vajíčku? Krajce len uložte na plech, zalejte cesnakovou zmesou a na smaženú klasiku si už nespomeniete!
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here