Ingrendiencie
-
8 plátkov Bravčové mäso
-
3-4 ks Strúčiky cesnaku
-
1 ks Cibuľa
-
1 čl Tymián sušený
-
p.ch. Soľ, korenie
-
p.p. Olej
-
1,5 hrnčeka Svetlé pivo
Popis
Skvelé jedlo, ktoré pripravíte skutočne rýchlo a jednoducho. Toto vynikajúce a rýchle jedlo robím tak často, ako sa len dá – môžete pokojne obmieňať omáčky, napríklad namiesto piva skúste aj omáčku zo smotany.
(Visited 1 001 times, 1 visits today)
Postup receptu
1
Hotovo
|
Mäsko okoreníme a osolíme z každej strany – soľou, korením a tymianom. |
2
Hotovo
|
Preložíme na pekáč vymastený olejom a k mäsu uložíme prekrojené strúčiky cesnaku a nakrájanú cibuľku. Podlejeme pivom (alebo červeným vínom) a prikryjeme alobalom. |
3
Hotovo
|
Pri teplote 190-200 stupňov pečieme 35-40 minút, alebo kým mäsko nie je mäkké – môžete skúste vidličkou. |
4
Hotovo
|
|
5
Hotovo
|
Prečítal si si článok až do konca? Zaujal ťa? Potom môžeš prácu redaktora odmeniť tým, že dáš článku na Facebooku lajk alebo ho budeš zdieľať ďakujeme. |