• Home
  • Hlavné jedlá
  • Bravčové mäso s hubami v krémovej syrovej omáčke – jednoduchý a rýchly obed!
0 0
Bravčové mäso s hubami v krémovej syrovej omáčke – jednoduchý a rýchly obed!

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrendiencie

Počet porcií:
1,5 kg Bravčové mäso
500 g Huby
250 g Smotanový syr
3 ks Strúčiky cesnaku
1 pl Paradajkový pretlak
p.ch. Soľ, korenie
p.p. Olej

Bravčové mäso s hubami v krémovej syrovej omáčke – jednoduchý a rýchly obed!

Kuchyňa:
  • Porcie 6
  • Ľahké

Ingrendiencie

Popis

Zdieľať

Mäso na hubách je tradičný recept slovenskej kuchyne. Môžeme takto pripravovať hovädzie, alebo bravčové mäso a niekedy aj kuracie. Pretože naša krajina je všeobecne známa tým, že bravčové mäso používa veľa, zvolíme práve tento druh.

Bravčové mäso je celkom rýchlo pripravené, a preto je skvelou voľbou pre rýchly obed, alebo večerou. Dnešný recept ho doplní o chutnú syrovú omáčkou a použité budú aj huby, ktoré sa k mäsu skvele hodia.

(Visited 2 509 times, 1 visits today)

Postup receptu

1
Hotovo

Mäso nakrájajte na väčšie kocky, pridajte trochu oleja do hrnca, vsypte mäso a začnite opekať.

2
Hotovo

Očistite huby a nakrájajte ich na kúsky. Akonáhle mäso zbelie a pustí šťavu, podlejte ho trochou vody a pridajte huby.

3
Hotovo

Pridajte paradajkové pyré a cesnak, zmes nechajte povariť. Akonáhle je mäso hotové, pridajte syr a miešajte, kým sa úplne nerozpustí. Jemne dochuťte korením a môžete podávať.

Prečítal si si článok až do konca? Zaujal ťa? Potom môžeš prácu redaktora odmeniť tým, že dáš článku na Facebooku lajk alebo ho budeš zdieľať ďakujeme.

Lydia

Predošlý
Čokoládové kocky „Premiér“ pripravené zo základných surovín S NEODOLATEĽNOU CHUŤOU!!
Ďalší
Ste milovníkom špagiet? A radi by ste si doprial niečo nové? Vyskúšajte tieto skvelé mäsové guľôčky so syrom.
Predošlý
Čokoládové kocky „Premiér“ pripravené zo základných surovín S NEODOLATEĽNOU CHUŤOU!!
Ďalší
Ste milovníkom špagiet? A radi by ste si doprial niečo nové? Vyskúšajte tieto skvelé mäsové guľôčky so syrom.