• Home
  • Hlavné jedlá
  • Bravčové mäso s hubami v krémovej syrovej omáčke – jednoduchý a rýchly obed!
0 0
Bravčové mäso s hubami v krémovej syrovej omáčke – jednoduchý a rýchly obed!

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrendiencie

Počet porcií:
1,5 kg Bravčové mäso
500 g Huby
250 g Smotanový syr
3 ks Strúčiky cesnaku
1 pl Paradajkové pyré
p.ch. Soľ, korenie
p.ch. Olej

Bravčové mäso s hubami v krémovej syrovej omáčke – jednoduchý a rýchly obed!

Kuchyňa:
  • Porcie 6
  • Stredné

Ingrendiencie

Popis

Zdieľať

Mäso na hubách je tradičný recept slovenskej kuchyne. Môžeme takto pripravovať hovädzie, alebo bravčové mäso a niekedy aj kuracie. Pretože naša krajina je všeobecne známa tým, že bravčové mäso používa veľa, zvolíme práve tento druh.

Bravčové mäso je celkom rýchlo pripravené, a preto je skvelou voľbou pre rýchly obed, alebo večerou. Dnešný recept ho doplní o chutnú syrovú omáčkou a použité budú aj huby, ktoré sa k mäsu skvele hodia.

(Visited 1 387 times, 1 visits today)

Postup receptu

1
Hotovo

Mäso nakrájajte na väčšie kocky, pridajte trochu oleja do hrnca, vsypte mäso a začnite opekať.

Očistite huby a nakrájajte ich na kúsky. Akonáhle mäso zbelie a pustí šťavu, podlejte ho trochou vody a pridajte huby.

2
Hotovo

Pridajte paradajkové pyré a cesnak, zmes nechajte povariť. Akonáhle je mäso hotové, pridajte syr a miešajte, kým sa úplne nerozpustí. Jemne dochuťte korením a môžete podávať.

3
Hotovo

Prečítal si si článok až do konca? Zaujal ťa? Potom môžeš prácu redaktora odmeniť tým, že dáš článku na Facebooku lajk alebo ho budeš zdieľať ďakujeme.

Lydia

Predošlý
Fantastický tradičný recept na zaváraný bravčový bôčik s rascou – Vynikajúca pochúťka!
Ďalší
Lahodné cuketovo-mäsové karbonátky, ktoré ste ešte určite neochutnali! Pripravte si ich na večeru už dnes a recept zaradíte do svojej knihy obľúbených receptov
Predošlý
Fantastický tradičný recept na zaváraný bravčový bôčik s rascou – Vynikajúca pochúťka!
Ďalší
Lahodné cuketovo-mäsové karbonátky, ktoré ste ešte určite neochutnali! Pripravte si ich na večeru už dnes a recept zaradíte do svojej knihy obľúbených receptov