Chutné pečené kura s jablkovo – pečienkovou plnkou. Podávame s ryžou, alebo zemiakmi. Náš tip : Skúste urobiť plnku z uvarených zemiakov, údeného syra a kyslej kapusty. Budete prekvapení, akú...
Recept na bobáľky (iné názvy v nárečiach: opekance, pupáky, pupáčiky, pupáčky). S cestom sa dobre pracuje, hotové sa dajú uskladniť a chrumkať len tak samotné. Servírujte podľa vlastnej chuti, či...
Ak máte radi čokoládový puding a šľahačku, potom je tento koláč pre vás ako stvorený. Vďaka chutnému spojeniu tmavej čokolády, pudingu a šľahačky si budete užívať každé sústo. čokoládové pokušenie...
Luxusné spojenie škoricového krému a nadýchaného korenistého korpusu, korunované karamelizovanými hruškami a orieškami. Ak máte dostatok času a radi by ste skúsili niečo nové, odporúčame vám nasledujúci recept. Veríme, že...
K obdobiu Vianoc patria i tradičné nápoje,skúste si pripraviť čajový punč. Príprava je nenáročná. Ozdobíme podľa vlastnej fantázie. Veríme, že i tento punč vykúzli to práve Vianočné čaro.
Ak máte chuť na šťavnatý dezert s plnkou a ovocím, odporúčame vám skúsiť tento recept. Základom je čokoládovo – kakaové cesto, plnené tvarohovo – mascarponovou plnkou. Dezert na záver polejeme...
Jeden recept z truhlice našich starých materí. Cesto kysnuté pod vodou poznali a pripravovali už naše prababičky. Tým, že cesto kysne vo vode, je jemnejšie a chutnejšie. Z tohto cesta...
Pivné rožky sú už na prvý pohľad rozdielne od klasických. Sú štíhlejšie, prepečenejšie a preto sa dajú jesť aj samotné. Hodia sa hlavne k pokrmom ako sú utopence, párky, klobásy,...