Chutný obed z diviny s cestovinou. Ak máte radi mäso z diviny, skúste tento gurmánsky recept. Síce je z tých časovo náročnejších, ale výsledok stojí zato. Náš tip : ak...
Bravčová pečienka je cez noc marinovaná, druhý deň pokrytá syrovou perinou a potom sa už len pomaly pečie. Podlieva sa kvalitným bielym vínom. Môžete ju podávať teplú, ale výborná je...
Konzumné zemiaky väčšinou používame ako prílohu a nepremýšľame nad spôsobmi, ako by sa dala ich príprava obmeniť. Aká škoda! Keby sme to robili, mohli sme byť ako Austrálčania. Tí presne vedia, čo...
Ak ste milovníci zapečenej zeleniny, tento recept Vás zaručene poteší. Je iný a zároveň veľmi podobný ako tie, ktoré ste vyskúšali doteraz. S tým rozdielom, že karfiol sa v tomto recepte namáča...
Focaccia- tenký chlebík z pšeničnej múky, ktorý je považovaný za predchodcu dnes známej pizze. Má podobný tvar a dokonca aj chuť. Pečie sa však veľmi rýchlo a môžete ju jesť...
Zima alebo chladno, sneh a mráz úplne všade. A prechladnúť môžete na každom kroku. Tam, kde ponožky a šál nepomôžu, na pomoc príde Gluehwein – tradičný nemecký nápoj. História...
Náš obľúbený pokrm zo zemiakov, syra a byliniek. Ak budete mať nabudúce chuť na zemiakové placky, vyskúšate namiesto nich toto, je to neskutočná delikatesa a príloha ako vyšitá!