• Home
  • Prílohy
  • Táto príloha je taká chutná, že tromfne aj hlavný chod: Vyskúšajte pečené zemiaky na portugalský spôsob!
0 0
Táto príloha je taká chutná, že tromfne aj hlavný chod: Vyskúšajte pečené zemiaky na portugalský spôsob!

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

8 ks rovn.veľ. Nové zemiaky
4 ks Strúčiky cesnaku
p.p. Maslo
p.p. Olivový olej
p.p. Čerstvý rozmarín
p.ch. Hrubozrnnú soľ

Táto príloha je taká chutná, že tromfne aj hlavný chod: Vyskúšajte pečené zemiaky na portugalský spôsob!

Cuisine:
  • 25 min.
  • Easy

Ingredients

Directions

Share

Vynikajúce k mäsku, alebo len tak, ako vynikajúca večera. Tieto zemiaky sú také chutné, že k nim už skutočne nemusíte nič pridávať.

(Visited 753 times, 1 visits today)

Steps

1
Done

Zemiaky dôkladne umyjeme – nešúpeme a uvaríme v šupke, v slanej vode. Cesnak očistíme, nasekáme najemno.

2
Done

Zapekaciu misu vymastíme olivovým alebo slnečnicovým olejom a uložíme do nej uvarené zemiaky. Na povrchu zemiakov spravíme zárezy.

3
Done

V miske zmiešame rozpustené maslo s nakrájaným cesnakom, soľou, rozmarínom a touto zmesou potrieme povrch zemiakov.

4
Done

Vložíme do vyhriatej rúry a pečieme pri teplote 200 stupňov 15-20 minút.

Prajeme vám dobrú chuť! 🙂

Prečítal si si článok až do konca? Zaujal ťa? Potom môžeš prácu redaktora odmeniť tým, že dáš článku na Facebooku lajk alebo ho budeš zdieľať ďakujeme.

Lydia

previous
Zabudnite na plnené kapustové listy! Tento kapustový koláč je oveľa jednoduchší a chutnejší!
next
Domáci Kubík: Fantastická vitamínová bomba bez pridaného cukru, ktorú si môžete pripraviť doma …
previous
Zabudnite na plnené kapustové listy! Tento kapustový koláč je oveľa jednoduchší a chutnejší!
next
Domáci Kubík: Fantastická vitamínová bomba bez pridaného cukru, ktorú si môžete pripraviť doma …