• Home
  • Prílohy
  • Táto príloha je taká chutná, že tromfne aj hlavný chod: Vyskúšajte pečené zemiaky na portugalský spôsob!
0 0
Táto príloha je taká chutná, že tromfne aj hlavný chod: Vyskúšajte pečené zemiaky na portugalský spôsob!

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrendiencie

8 ks rovn.veľ. Nové zemiaky
4 ks Strúčiky cesnaku
p.p. Maslo
p.p. Olivový olej
p.p. Čerstvý rozmarín
p.ch. Hrubozrnnú soľ

Táto príloha je taká chutná, že tromfne aj hlavný chod: Vyskúšajte pečené zemiaky na portugalský spôsob!

Kuchyňa:
  • 25 min.
  • Ľahké

Ingrendiencie

Popis

Zdieľať

Vynikajúce k mäsku, alebo len tak, ako vynikajúca večera. Tieto zemiaky sú také chutné, že k nim už skutočne nemusíte nič pridávať.

(Visited 1 506 times, 1 visits today)

Postup receptu

1
Hotovo

Zemiaky dôkladne umyjeme – nešúpeme a uvaríme v šupke, v slanej vode. Cesnak očistíme, nasekáme najemno.

2
Hotovo

Zapekaciu misu vymastíme olivovým alebo slnečnicovým olejom a uložíme do nej uvarené zemiaky. Na povrchu zemiakov spravíme zárezy.

3
Hotovo

V miske zmiešame rozpustené maslo s nakrájaným cesnakom, soľou, rozmarínom a touto zmesou potrieme povrch zemiakov.

4
Hotovo

Vložíme do vyhriatej rúry a pečieme pri teplote 200 stupňov 15-20 minút.

Prajeme vám dobrú chuť! 🙂

Prečítal si si článok až do konca? Zaujal ťa? Potom môžeš prácu redaktora odmeniť tým, že dáš článku na Facebooku lajk alebo ho budeš zdieľať ďakujeme.

Lydia

Predošlý
Zabudnite na plnené kapustové listy! Tento kapustový koláč je oveľa jednoduchší a chutnejší!
Ďalší
Domáci Kubík: Fantastická vitamínová bomba bez pridaného cukru, ktorú si môžete pripraviť doma …
Predošlý
Zabudnite na plnené kapustové listy! Tento kapustový koláč je oveľa jednoduchší a chutnejší!
Ďalší
Domáci Kubík: Fantastická vitamínová bomba bez pridaného cukru, ktorú si môžete pripraviť doma …