Bravčovina sa čoraz častejšie používa aj pri príprave cestovín, čo v minulosti nebolo celkom štandardné. Napriek tomu, že sa táto kombinácia trochu záznavala, labužníci jej prišli na chuť a v...
Bravčová panenka v sójovo zázvorovej marináde. Ćim dlhšie ju necháme marinovať, tým bude jej chuť výraznejšia. Podávame s ryžou, zemiakmi, alebo grilovanou zeleninou.
Na prvý pohľad sa Vám môže zdať, že ide o netradičný recept, ale akonáhle raz ochutnáte, zistíte, že je to skvelá voľba na večeru i slávnostný obed. Jedná sa o kúsok...
Dostali ste chuť na niečo mäsové, no nenašli ste ten správny recept? Ponúkame vám návod na skvelý obed z bravčovej panenky na smotane, ku ktorej sa hodí ako príloha sezónna...
Ste tiež veľkými milovníkmi mäsových pokrmov? Potom Vám dnešný recept ide priamo do rany. Prepečená a šťavnatá bravčová roláda, plnená mletým mäsom a syrom je neodolateľná. Navyše jej príprava je viac, než...
Mäso nemusíte nutne pripravovať len ako hlavné jedlo. Tento pokrm je jeden zo špecifických národných pokrmov v Bielorusku a jedná sa o mäso obalené v bylinkách a cesnaku. Výhody oproti tomu,...
Bravčová panenka je pre mnohých veľmi lahodným a kvalitným kusom mäsa, ktoré majú radi aj deti. Ak neviete, čo dnes na obed a všetky nápady sa vám už zdajú otrepané,...