• Home
  • Hlavné jedlá
  • Bravčové medailóny v smotanovej omáčke. Stačí ju nakrájať a pridať pár surovín a máte to hotové.
0 0
Bravčové medailóny v smotanovej omáčke. Stačí ju nakrájať a pridať pár surovín a máte to hotové.

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrendiencie

Počet porcií:
2 kg Bravčová panenka
1 ks Cibuľa
p.ch. Zelená cibuľka
75 g Šľahačková smotana
100 g Maslo
250 ml Kyslá smotana
50 ml Olej
p.ch. Soľ, korenie

Bravčové medailóny v smotanovej omáčke. Stačí ju nakrájať a pridať pár surovín a máte to hotové.

Kuchyňa:
  • Porcie 6
  • Ľahké

Ingrendiencie

Popis

Zdieľať

Dostali ste chuť na niečo mäsové, no nenašli ste ten správny recept? Ponúkame vám návod na skvelý obed z bravčovej panenky na smotane, ku ktorej sa hodí ako príloha sezónna tekvica, zemiaky ale aj ryža. Vďaka zelenej cibuľke dostane pokrm tú správnu arómu a pochutí si na tom celá vaša rodina!

(Visited 570 times, 1 visits today)

Postup receptu

1
Hotovo

Bravčovú panenku nakrájajte na 2-3 cm kúsky.
Na panvici si rozpáľte 25 ml slnečnicového oleja a osmažte na ňom bravčovú panenku z obidvoch strán, až kým nezhnedne.

2
Hotovo

Vyberte mäso, pridajte do panvice zvyšok slnečnicového oleja a obe cibule.
Keď cibuľa naberie sklovitý vzhľad, pridajte kyslú smotanu, maslo, soľ a korenie, prilejte šľahačku a premiešajte

3
Hotovo

Hneď ako sa smotana mierne nahreje, pridajte do panvice mäsové medailóny. Nechajte podusiť na malom ohni po dobu 30 minút. Nezabudnite článok zdieľať aj s vašimi priatelmi na facebooku!

Lydia

Predošlý
Muffiny plnené pudingom, ktoré už nebude chcieť vymeniť za iné. Chutia úplne úžasne!
Ďalší
Perfektný trik do kuchyne: Stačí urobiť túto malú zmenu a tvrdú fazuľu uvaríte oveľa rýchlejšie!
Predošlý
Muffiny plnené pudingom, ktoré už nebude chcieť vymeniť za iné. Chutia úplne úžasne!
Ďalší
Perfektný trik do kuchyne: Stačí urobiť túto malú zmenu a tvrdú fazuľu uvaríte oveľa rýchlejšie!