• Home
  • Hlavné jedlá
  • Zemiaky plnené mletým mäsom s omáčkou z kyslej smotany: Rýchla príprava a famózna chuť!
0 0
Zemiaky plnené mletým mäsom s omáčkou z kyslej smotany: Rýchla príprava a famózna chuť!

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrendiencie

Počet porcií:
15 ks Zemiaky
250 g Mleté bravčové mäso
1 ks Cibuľa
50 g Kyslá smotana
p.ch. Soľ, korenie
naložené Paradajky
40 g Maslo

Zemiaky plnené mletým mäsom s omáčkou z kyslej smotany: Rýchla príprava a famózna chuť!

Kuchyňa:
  • Porcie 4
  • Ľahké

Ingrendiencie

Popis

Zdieľať

Čím ďalej väčšej obľube sa tešia recepty, ktoré dokážu spojiť dohromady mäso a prílohu tak, že v jednom jedinom uhryznutí získate túto lahodnú kombináciu naraz. Väčšinou sa jedná o plnené pokrmy.

Výnimkou nie sú ani plnené zemiaky, ktoré v sebe ukrývajú mäso. Jedná sa o rýchly a univerzálny recept , ktorého príprava nezaberie veľa času a môžete si tak dlhšie vychutnať tú skvelú chuť.

(Visited 589 times, 1 visits today)

Postup receptu

1
Hotovo

Umyte zemiaky, ošúpte ich a vyrežte vnútro nožom. Povarte ich 10 minút vo vode aby boli mäkké. Cibuľku zmiešajte s mäsom a okoreňte ho.

2
Hotovo

Umyte zemiaky, ošúpte ich a vyrežte vnútro nožom. Povarte ich 10 minút vo vode aby boli mäkké. Cibuľku zmiešajte s mäsom a okoreňte ho.

3
Hotovo

Môžete pridať naložené paradajky podľa chuti. Pečte pol hodiny v rúre o 180 stupňoch.

Prečítal si si článok až do konca? Zaujal ťa? Potom môžeš prácu redaktora odmeniť tým, že dáš článku na Facebooku lajk alebo ho budeš zdieľať ďakujeme.

4
Hotovo

Lydia

Predošlý
Talianske cestoviny z jednej panvice. Vyčarujte so základnými surovinami luxusnú večeru, ktorá sa uvarí doslova sama!
Ďalší
Najrýchlejšie domáce langoše so syrom a kyslou smotanou! Chutia vážne fantasticky
Predošlý
Talianske cestoviny z jednej panvice. Vyčarujte so základnými surovinami luxusnú večeru, ktorá sa uvarí doslova sama!
Ďalší
Najrýchlejšie domáce langoše so syrom a kyslou smotanou! Chutia vážne fantasticky