• Home
  • Hlavné jedlá
  • Už neviete čo doma tým vašim stravníkom pripraviť na večeru? Tak presne pre Vás je tento recept na vrstvené bravčové mäso so zemiakmi, na ktoré Vám postačí len jeden pekáč!
0 0
Už neviete čo doma tým vašim stravníkom pripraviť na večeru? Tak presne pre Vás je tento recept na vrstvené bravčové mäso so zemiakmi, na ktoré Vám postačí len jeden pekáč!

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Už neviete čo doma tým vašim stravníkom pripraviť na večeru? Tak presne pre Vás je tento recept na vrstvené bravčové mäso so zemiakmi, na ktoré Vám postačí len jeden pekáč!

Cuisine:
  • Serves 6
  • Easy

Ingredients

Directions

Share

Variť pre rodinu je niekedy nevďačná činnosť, no buďme k sebe úprimní. Stále sa snažíme prísť na nové recepty, ktoré by ukojili maškrtné jazýčky našich stravníkov. Avšak to nie je práve ľahká úloha, lebo už nám príde, že sme varili snáď všetko, čo existuje, na všetky spôsoby.

Tento recept je výnimočný nielen svojou rýchlosťou, ale aj jednoduchosťou! Už nebudete musieť špiniť hromadu riadu, postačí Vám len jeden pekáč!

(Visited 986 times, 1 visits today)

Steps

1
Done

Variť pre rodinu je niekedy nevďačná činnosť, no buďme k sebe úprimní. Stále sa snažíme prísť na nové recepty, ktoré by ukojili maškrtné jazýčky našich stravníkov. Avšak to nie je práve ľahká úloha, lebo už nám príde, že sme varili snáď všetko, čo existuje, na všetky spôsoby.
Tento recept je výnimočný nielen svojou rýchlosťou, ale aj jednoduchosťou! Už nebudete musieť špiniť hromadu riadu, postačí Vám len jeden pekáč!

2
Done

Potom si na plátky nakrájajte cibuľu, ktorú potom rovnomerne naskladajte na vyložené zemiaky.
Teraz je na rade mäso, ktoré rovnako ako cibuľu, vyskladajte navrch plechu. My odporúčame ešte navrch mäsa dať ďalšiu vrstvu cibule, prípadne pridať slaninu a cesnak. Ak ste mäsko nakladali, určite môžete použiť aj marinádu z neho.

3
Done

Poslednú vrstvu by mali tvoriť zemiaky.

4
Done

Potom už len stačí prekryť alobalom a vložiť na cca 1 hodinu do rúry.

V priebehu toho, čo sa nám pokrm pečie, je čas na prípravu omáčky. V miske si zmiešajte kyslú smotanu, soľ, korenie, kôpor a prípadne ďalšie bylinky podľa Vašej chuti.
Na záver odstránime alobal a na plech ako poslednú vrstvu vyskladajte paradajky a celý pekáč zalejte pripravenou omáčkou z kyslej smotany.

5
Done

Pekáč potom vložte ešte na pár minút späť do rúry a pečte dozlata.

Dobrú chuť prajeme!

Nezabudnite článok zdieľať aj s vašimi priatelmi na facebooku!

Lydia

previous
Zdravé vegetariánske steaky z hlávkovej kapusty, ktoré si zamilujete
next
Mäkkučký a výborný domáci chlieb ako od babičky
previous
Zdravé vegetariánske steaky z hlávkovej kapusty, ktoré si zamilujete
next
Mäkkučký a výborný domáci chlieb ako od babičky