• Home
  • Hlavné jedlá
  • Najlepšia plnená bravčová panenka pre celú Vašu rodinu! Šťavnatá a krásne prepečená!
0 0
Najlepšia plnená bravčová panenka pre celú Vašu rodinu! Šťavnatá a krásne prepečená!

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
6-8 plátkov Bravčová panenka
2 kg Mleté bravčové mäso
2 krajce Chleba
4 ks Vajcia
200 g Syr
350 g Slanina
p.ch. Soľ, korenie
p.ch. Petržlenová vňať

Najlepšia plnená bravčová panenka pre celú Vašu rodinu! Šťavnatá a krásne prepečená!

Cuisine:
  • Serves 4
  • Easy

Ingredients

Directions

Share

Ste tiež veľkými milovníkmi mäsových pokrmov? Potom Vám dnešný recept ide priamo do rany. Prepečená a šťavnatá bravčová roláda, plnená mletým mäsom a syrom je neodolateľná. Navyše jej príprava je viac, než jednoduchá.

Pokiaľ ju pripravíte, pripravte sa na to, že sa po nej okamžite zapráši. Jej úžasnej chuti sa nedá absolútne odolať.

(Visited 563 times, 1 visits today)

Steps

1
Done

Formu na srnčí chrbát si vyložíme slaninou. Posledné kúsky necháme visieť cez okraje formy. Na slaninu poukladáme polovicu plátkov mäsa a okoreníme. Potrieme vajcom a zasypeme syrom.

2
Done

Chleba si namočíme do vody alebo do mlieka. S mokrým chlebom potom zmiešame mleté ​​mäso, vajcia, soľ, korenie, cesnak a petržlen. Zmes dáme na bravčové mäso. Na zmes poukladáme zvyšné bravčové plátky. Slaninu uložíme cez vrchné bravčové plátky. Prikryjeme alobalom.

3
Done

V predhriatej rúre takto pečieme asi 90 minút. Po 45 minútach odstráňte alobal a dopečte bez neho. Pečiete do chrumkava.

4
Done

Tento fantastický masový pokrm môžete podávať so zemiakmi, alebo s ryžou.

Zdieľajte tento dokonalý recept na domácu šťavnatú bravčovú panenku aj s vašimi priateľmi! Určite si na nej tiež pochutnajú!

Lydia

previous
Toto je recept na tie najvláčnejšie vegánske palacinky aké som ochutnala
next
Výborný domáci vanilkový extrakt len v dvoch krokoch
previous
Toto je recept na tie najvláčnejšie vegánske palacinky aké som ochutnala
next
Výborný domáci vanilkový extrakt len v dvoch krokoch