• Home
  • Hlavné jedlá
  • Dajte zbohom vyprážaným karbonátkom. SKÚSTE PEČENÉ PLACKY z mletého mäsa plnené syrom a smotanou. MÁTE ICH HOTOVÉ LEN ZA 25 MINÚT!
0 0
Dajte zbohom vyprážaným karbonátkom. SKÚSTE PEČENÉ PLACKY z mletého mäsa plnené syrom a smotanou. MÁTE ICH HOTOVÉ LEN ZA 25 MINÚT!

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrendiencie

Počet porcií:
800 g Mleté bravčové mäso
300 g Mleté kuracie mäso
1 ks Cibuľa
70 g Chleba
2 ks Vajcia
200 ml Mlieko
200 ml Smotana
150 g Tvrdý syr
p.ch. Soľ, korenie
p.ch. Kôpor

Dajte zbohom vyprážaným karbonátkom. SKÚSTE PEČENÉ PLACKY z mletého mäsa plnené syrom a smotanou. MÁTE ICH HOTOVÉ LEN ZA 25 MINÚT!

Kuchyňa:
  • 35 min.
  • Porcie 4
  • Ľahké

Ingrendiencie

Popis

Zdieľať
(Visited 2 257 times, 1 visits today)

Postup receptu

1
Hotovo

Zmiešajte si bravčové a kuracie mäso a pridajte doň nakrájanú cibuľu.
Chlieb namočte do 100ml mlieka, potom ho zbavte prebytočného mlieka a pridajte k mäsu.

2
Hotovo

Do mletej zmesi pridajte zvyšné mlieko, osoľte a okoreňte.
Z mletého mäsa si vyformujte guľôčky vo veľkosti jablka, z nich si vytvorte hniezda a umiestnite na olejom vymastený plech.

3
Hotovo

Nastrúhaný syr zmiešajte s kyslou smotanou, vajcami a nasekaným kôprom.

4
Hotovo

Vnútro hniezd vyplňte plnkou, vložte do predhriatej rúry na 200 stupňov a pečte 25-30 minút.
Na prípravu tohto zaujímavého jedla môžete použiť aj mleté ​​hovädzie mäso. Podeľte sa o recept aj s vašimi priateľmi!

Lydia

Predošlý
Škoricovo-slivkový koláč: Tradičná domáca pochúťka, ktorej takmer nikto neodolá
Ďalší
Chutné tvarohové buchtičky hotové už za 15 minút! Ideálny recept pre všetkých, ktorí nestíhajú, ale majú maškrtný jazýček!
Predošlý
Škoricovo-slivkový koláč: Tradičná domáca pochúťka, ktorej takmer nikto neodolá
Ďalší
Chutné tvarohové buchtičky hotové už za 15 minút! Ideálny recept pre všetkých, ktorí nestíhajú, ale majú maškrtný jazýček!