• Home
  • Hlavné jedlá
  • Výborné placky z mletého mäsa pod názvom Haystacks! Určite skúste pochutnáte si!
0 0
Výborné placky z mletého mäsa pod názvom Haystacks! Určite skúste pochutnáte si!

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrendiencie

Počet porcií:
1 kg Mleté bravčové mäso
2 ks Cibuľa
4 ks Zemiaky
5 ks Vajcia
200 g Syr
p.ch. Majonéza
p.ch. Soľ, korenie

Výborné placky z mletého mäsa pod názvom Haystacks! Určite skúste pochutnáte si!

Kuchyňa:
  • Porcie 4
  • Stredné

Ingrendiencie

Popis

Zdieľať

Iste ste všetci zvedaví, čo sa skrýva pod cudzojazyčným názvom tohto pokrmu. Ide o hlavné jedlo, ktoré môžete podávať ako na obed, tak na večeru a iste si na ňom pochutí celá rodina.

Základnými surovinami sú mleté mäso, zemiaky, vajcia a syr. Proste všetky typické prísady, ktoré má rád snáď každý a ich kombinácia je vskutku lahodná. Príprava je jednoduchá a nezaberie ani moc času.

(Visited 561 times, 1 visits today)

Postup receptu

1
Hotovo

Pripravte si plnku: Zmiešajte zemiaky nastrúhané na hrubom strúhadle so soľou a majonézou. Uvarte vajcia a nakrájajte ich na drobno, pridajte do zmesi.

2
Hotovo

Z mletého mäsa vytvarujeme placky o priemere 10 cm a položíme ich na plech vyložený papierom na pečenie. Na každú placku dáme dostatok plnky a posypeme nakrájanou cibuľou a nakoniec strúhaným syrom a ešte raz potrieme majonézou.

3
Hotovo

Pečieme v rúre na 180 stupňov po dobu 30-35 minút a môžeme podávať ešte horúce.

Nezabudnite článok zdieľať aj s vašimi priatelmi na facebooku!

Lydia

Predošlý
Zapečená kapusta v rúre! Zakarpatský recept na ktorom si musí pochutnať každý!
Ďalší
Neodolateľná BUDAPEŠTIANSKA pomazánka na jednohubky! Týmto potešíte každú návštevu
Predošlý
Zapečená kapusta v rúre! Zakarpatský recept na ktorom si musí pochutnať každý!
Ďalší
Neodolateľná BUDAPEŠTIANSKA pomazánka na jednohubky! Týmto potešíte každú návštevu