Bravčová pečienka je cez noc marinovaná, druhý deň pokrytá syrovou perinou a potom sa už len pomaly pečie. Podlieva sa kvalitným bielym vínom. Môžete ju podávať teplú, ale výborná je...
Osviežujúci ovocný alkoholický drink na horúce večery. Spojenie chutí vytvorí exotickú arómu a príchuť. Ozdobíme kolieskom ananásu, mangom, alebo melónom.
Bravčová panenka v sójovo zázvorovej marináde. Ćim dlhšie ju necháme marinovať, tým bude jej chuť výraznejšia. Podávame s ryžou, zemiakmi, alebo grilovanou zeleninou.
Ak si radi pochutnáte na dobrom obedíku, potom je tento recept priamo pre Vás. Najmä potom milovníci kuracieho mäsa budú za tento recept ohromne vďační. Vzhľadom k tomu, že ide o taliansky...
Ak patríte k milovníkom vajec, dnes si prídete na svoje. V dnešnom recepte si ukážeme úpravu vajec v kombinácii s mletým mäsom. Chute idú krásne k sebe a pripravený obed je teda...
Možno s nadchádzajúcim víkendom čakáte hostí, ktoré ste si pozvali domov na večeru. Márne premýšľate, čím ich chuťové bunky uspokojiť, alebo už máte presnú predstavu? Skúste sa inšpirovať s nami...