Fettuccine s bravčovou panenkou

Bravčovina sa čoraz častejšie používa aj pri príprave cestovín, čo v minulosti nebolo celkom štandardné. Napriek tomu, že sa táto kombinácia trochu záznavala, labužníci jej prišli na chuť a v súčasnosti sa bežne nachádza v jedálnych lístkoch talianskych reštaurácií. Najlepšie sa hodí k obľúbeným fettuccine, čiže širokým rezancom. (Visited 480...

Lydia

5. februára 2020

Chrumkavé fašiangové fánky

Receptov na fánky poznáme niekoľko. Ak radi skúšate nové recepty, máte možnosť. Voňavé chrumkavé fánky sú neodmysliteľnou súčasťou tohto obdobia. Nádherne rozvoňajú celý dom a pripomínajú nám naše tradície. Hodia sa ku káve, čaju alebo len tak, na domáce maškrtenie. U nás na stole nikdy nevydržia dlho a túto dobrotu...

Lydia

5. februára 2020

Rýchly kapustový šalát s kuracím mäsom

Tento šalát je skvelou alternatívou, hlavne pre tých, ktorí chcu schudnúť alebo aktívne cvičia a chceli by svoj jedálniček trochu ozvláštniť. Zdravá strava je základom nie len pre bezproblémové trávenie taktiež prospieva celkovému fungovaniu nášho organizmu. Pripravili sme pre vás recept na šalát z kapusty a kuracieho mäsa. Tento recept...

Lydia

5. februára 2020

Snehová torta s mascarpone a ovocím.

Nezaradené
Torta bez čokolády a orechov. Pavlova – lahodný dezert ktorý prvýkrát pripravil v r. 1926 šéfkuchár hotela vo Wellingtone pre ruskú baletku Annu Pavlovu. Vylepšených a pozmenených receptov je strašne veľa. Základom populárneho dezertu sú vyšľahané bielka s cukrom pokryté šľahačkou a zaliate čerstvým ovocím. Upečené bielka sú na povrchu...

Lydia

5. februára 2020
1 114 Videní