Ingrendiencie
-
1 ks Karfiol
-
1 ks Vajcia
-
50 g Mozzarela
-
1/2 čl Soľ
-
1/2 čl Oregáno
-
1/4 čl Čierne korenie
-
Náplň:
-
4 pl Paradajkové pyré
-
100 g Mozzarela
-
...párok...klobása.. Šunka
-
gouda..parmezán Tvrdý syr
-
p.ch. Oregáno
Popis
Postup receptu
1
Hotovo
|
Karfiol umyjeme, nakrájame na menšie kúsky a v kuchynskom robote rozmixujeme do hladka (konzistencia kuskusu). Do hlbšej panvici / hrnca nalejeme vodu, osolíme a keď voda vrie pridáme rozmixovaný karfiol. Varíme cca 3-4 minúty a následne scedíme cez sitko. Necháme odvkapkať (pomôžeme si lyžicou – mačkáme karfiol, aby sme sa zbavili prebytočnej vody). |
2
Hotovo
|
|
3
Hotovo
|
|
4
Hotovo
|
Upečené cesto vyberieme z plechu, neodstránime papier a necháme mierne vychladnúť. Potrieme paradajkové pyré, posypeme oreganom a naukladáme suroviny podľa chuti. |
5
Hotovo
|
|
6
Hotovo
|
Prečítal si si článok až do konca? Zaujal ťa? Potom môžeš prácu redaktora odmeniť tým, že dáš článku na Facebooku lajk alebo ho budeš zdieľať ďakujeme. |