• Home
  • Hlavné jedlá
  • Recept na tento pokrm si moja babička doniesla z Maďarska. Kurací paprikáš sa rozvoňal po celom byte
0 0
Recept na tento pokrm si moja babička doniesla z Maďarska. Kurací paprikáš sa rozvoňal po celom byte

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Recept na tento pokrm si moja babička doniesla z Maďarska. Kurací paprikáš sa rozvoňal po celom byte

Kuchyňa:
  • Ľahké

Ingrendiencie

Popis

Zdieľať

Už len prečítaním názvu tohto pokrmu sa v nás začínajú prebúdzať všetky chuťové bunky a hneď si vieme predstaviť tú vynikajúcu arómu.

(Visited 1 621 times, 1 visits today)

Postup receptu

1
Hotovo

Cibuľu si nakrájame na kocky, vložte ju do hrnca a opražíme ju na masle dozlatista.

2
Hotovo

Pridajte mletú papriku a za stáleho miešania ju prepojte s maslom.

3
Hotovo

Prsia si narežte na hrubšie kúsky a poukladáme ich na cibuľový základ. Osoľte, okoreňte a nechajte povariť 5-7 minút. Pri paprikáše môžete použiť akúkoľvek časť kurčaťa, po oddelení od kože a prebytočného tuku.

4
Hotovo

Paradajky nechajte spariť, odstráňte šupku a spolu s paprikou ich nakrájajte na veľké kocky.

5
Hotovo

Zeleninu vložte do hrnca, zamiešajte a zalejte vývarom. Keď všetko príde do varu, prikryte hrniec a znížte plameň na minimum. Nechajte podusiť približne 50 minút.

6
Hotovo

Pridajte kyslú smotanu zmiešanú s múkou.

7
Hotovo

Dôkladne premiešajte, nezakrývajte a varte ďalších 7-10 minút. Hotovo!
Prílohu k tejto pochúťke necháme na vás a prajeme vám dobrú chuť!

Lydia

Predošlý
Orechovo-čokoládový venček, ktorý poteší každý maškrtný jazýček
Ďalší
Slaná roláda bez múky. Chutná, rýchla a nenáročná. Hotová delikatesa.
Predošlý
Orechovo-čokoládový venček, ktorý poteší každý maškrtný jazýček
Ďalší
Slaná roláda bez múky. Chutná, rýchla a nenáročná. Hotová delikatesa.