Ingrendiencie
-
Zemiaky
-
Cibuľa
-
Bravčové mäso
-
Olej
-
Soľ, korenie
-
Kyslá smotana
-
Kôpor
-
Paradajky
Popis
Variť pre rodinu je niekedy nevďačná činnosť, no buďme k sebe úprimní. Stále sa snažíme prísť na nové recepty, ktoré by ukojili maškrtné jazýčky našich stravníkov. Avšak to nie je práve ľahká úloha, lebo už nám príde, že sme varili snáď všetko, čo existuje, na všetky spôsoby.
Tento recept je výnimočný nielen svojou rýchlosťou, ale aj jednoduchosťou! Už nebudete musieť špiniť hromadu riadu, postačí Vám len jeden pekáč!
Postup receptu
1
Hotovo
|
Variť pre rodinu je niekedy nevďačná činnosť, no buďme k sebe úprimní. Stále sa snažíme prísť na nové recepty, ktoré by ukojili maškrtné jazýčky našich stravníkov. Avšak to nie je práve ľahká úloha, lebo už nám príde, že sme varili snáď všetko, čo existuje, na všetky spôsoby. |
2
Hotovo
|
Potom si na plátky nakrájajte cibuľu, ktorú potom rovnomerne naskladajte na vyložené zemiaky. |
3
Hotovo
|
|
4
Hotovo
|
Potom už len stačí prekryť alobalom a vložiť na cca 1 hodinu do rúry. V priebehu toho, čo sa nám pokrm pečie, je čas na prípravu omáčky. V miske si zmiešajte kyslú smotanu, soľ, korenie, kôpor a prípadne ďalšie bylinky podľa Vašej chuti. |
5
Hotovo
|
Pekáč potom vložte ešte na pár minút späť do rúry a pečte dozlata. Dobrú chuť prajeme! Nezabudnite článok zdieľať aj s vašimi priatelmi na facebooku! |