Ingrendiencie
-
15 ks Zemiaky
-
250 g Mleté bravčové mäso
-
1 ks Cibuľa
-
50 g Kyslá smotana
-
p.ch. Soľ, korenie
-
naložené Paradajky
-
40 g Maslo
Popis
Čím ďalej väčšej obľube sa tešia recepty, ktoré dokážu spojiť dohromady mäso a prílohu tak, že v jednom jedinom uhryznutí získate túto lahodnú kombináciu naraz. Väčšinou sa jedná o plnené pokrmy.
Výnimkou nie sú ani plnené zemiaky, ktoré v sebe ukrývajú mäso. Jedná sa o rýchly a univerzálny recept , ktorého príprava nezaberie veľa času a môžete si tak dlhšie vychutnať tú skvelú chuť.
Postup receptu
1
Hotovo
|
Umyte zemiaky, ošúpte ich a vyrežte vnútro nožom. Povarte ich 10 minút vo vode aby boli mäkké. Cibuľku zmiešajte s mäsom a okoreňte ho. |
2
Hotovo
|
Umyte zemiaky, ošúpte ich a vyrežte vnútro nožom. Povarte ich 10 minút vo vode aby boli mäkké. Cibuľku zmiešajte s mäsom a okoreňte ho. |
3
Hotovo
|
Môžete pridať naložené paradajky podľa chuti. Pečte pol hodiny v rúre o 180 stupňoch. Prečítal si si článok až do konca? Zaujal ťa? Potom môžeš prácu redaktora odmeniť tým, že dáš článku na Facebooku lajk alebo ho budeš zdieľať ďakujeme. |
4
Hotovo
|
|