0 0
Zdravý špenátový prívarok so zemiakmi.

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrendiencie

Počet porcií:
125 g Špenátové listy
2 pl Maslo
1 ks Strúčiky cesnaku
2 ks Zemiaky
80 ml Mlieko
2 pl Hladká múka
p.ch. Morská soľ
1 ks Biely jogurt

Zdravý špenátový prívarok so zemiakmi.

Kuchyňa:
  • Porcie 2
  • Ľahké

Ingrendiencie

Popis

Zdieľať

Uvarené zemiaky zbavíme šupky a potom ich ešte opečieme na masle spolu s bylinkami alebo s rascou, ktorá im dodá zaujímavý nádych. Jednoznačne odporúčam vyskúšať.

(Visited 648 times, 1 visits today)

Postup receptu

1
Hotovo

Špenátové listy opláchneme vodou. Na panvici roztopíme maslo a potom k nemu pridáme špenátové listy a pretlačený cesnak. Hrniec prikryjeme pokrievkou na cca 8 až 10 minút.

2
Hotovo

Medzitým uvaríme zemiaky v šupke. Potom špenátové listy zalejeme mliekom a posypeme múkou. Chvíľku povaríme.

3
Hotovo

Špenátovú zmes rozmixujeme ručným mixérom dohladka a dosolíme podľa chuti.

4
Hotovo

Špenátový prívarok servírujeme s uvarenými a nakrájanými zemiakmi (už bez šupky) a lyžicou gréckeho jogurtu.

Lydia

Predošlý
Koložvárska kapusta
Ďalší
Zdravé placky v sezame.
Predošlý
Koložvárska kapusta
Ďalší
Zdravé placky v sezame.
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here