Ingrendiencie
-
750 g Bravčová panenka
-
5 pl Grilovacie korenie
-
2 pl Horčica
-
100 g Cibuľa
-
4 ks Paradajky
-
2 pl Slnečnicový olej
-
100 g Šampiňóny
-
1/4 čl Soľ
-
1/4 čl Čierne korenie
-
3 pl Červené víno
-
100 g Tvrdý syr
-
1/2 čl Jablčný ocot
Popis
Na prvý pohľad sa Vám môže zdať, že ide o netradičný recept, ale akonáhle raz ochutnáte, zistíte, že je to skvelá voľba na večeru i slávnostný obed. Jedná sa o kúsok bravčovej panenky, ktorá je narezaná do hrebeňového tvaru a naplnená zeleninou a syrom.
Nielen, že to krásne vyzerá, ale aj chutí. Môžeme Vám sľúbiť, že ide o kulinársky zážitok. Už sa nemôžete dočkať, že?
Postup receptu
1
Hotovo
|
|
2
Hotovo
|
|
3
Hotovo
|
|
4
Hotovo
|
Po 2 hodinách môžete pripravenú zeleninu vložiť do zárezov bravčovej panenky. Potom už ich stačí zvrchu posoliť, pokvapkať zľahka olejom a vložiť do rúry vyhriatej na cca 200 stupňov na dobu 45 minút. Po tejto dobe mäso vyberte a naplňte ho ešte tvrdým strúhaným syrom. Nechajte potom dopiecť cca 5-10 minút a môžete podávať. |
5
Hotovo
|
Dobrú chuť prajeme! Nezabudnite článok zdieľať aj s vašimi priatelmi na facebooku! |